Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Prima reacţie din PSD după imaginile cu propaganda politică din biserică: Aceasta nu este campanie pentru referendum!

Prima reacţie din PSD după imaginile cu propaganda politică din biserică: Aceasta nu este campanie pentru referendum!

Un articol de: B1.ro - 26 Sep 2018, 23:10
Prima reacţie din PSD după imaginile cu propaganda politică din biserică: Aceasta nu este campanie pentru referendum! Foto: CâmpinaTV Politică

Liderul grupului social-democrat din Camera Deputaţilor, Daniel Suciu, a oferit o primă reacţie din PSD după imaginile surprinse într-o biserică din Câmpina, unde mai mulţi politicieni, preoţi şi credincioşi au stat la aceeaşi masă pentru a discuta despre referendumul privind familia tradițională.

Suciu a afirmat miercuri că nu a făcut niciodată politică în biserică şi nici măcar în faţa ei.

"Eu provin din Ardeal, este o regiune profund ataşată valorilor creştine. Cred că ştiu că poate exista o paralelă cu ceea ce a apărut astăzi în spaţiul public, o imagine celebră, dar eu nu am făcut niciodată politică în biserică şi nici măcar în faţa ei. Aceasta nu este campanie pentru referendum, noi vom face doar acţiuni de informare a cetăţenilor şi îi vom ruga să se prezinte la vot", a spus Daniel Suciu, întrebat dacă va face campanie pentru referendum în interiorul bisericii, în cazul în care acest lucru îi va fi solicitat de un preot, potrivit Agerpres.

Grațiela Gavrilescu - ministrul Mediului și președinte ALDE Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - președinte PNL Prahova, Bogdan Toader - președinte PSD Prahova și președinte al Consiliului Județean, senatorul PSD Emanoil Savin, primarul Câmpinei Horia Tiseanu și viceprimarul Adrian Pițigoi, precum şi primarii din mai multe localități au discutat, într-o biserică din Bănești, județul Prahova, despre despre referendumul privind familia tradițională (Detalii AICI).
 

Citeşte mai multe despre:   Alexe Bardan,   PSD,   Stiri Câmpina