Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Daniel Zamfir, atac furibund la adresa lui Orban: "LUDOVICE, TOCMAI I-AI SCUIPAT PE OBRAZ pe românii care muncesc cinstit în țara asta. Ai probleme CÂT CASA!"

Daniel Zamfir, atac furibund la adresa lui Orban: "LUDOVICE, TOCMAI I-AI SCUIPAT PE OBRAZ pe românii care muncesc cinstit în țara asta. Ai probleme CÂT CASA!"

Un articol de: - 22 Apr 2018, 23:59
Daniel Zamfir, atac furibund la adresa lui Orban: "LUDOVICE, TOCMAI I-AI SCUIPAT PE OBRAZ pe românii care muncesc cinstit în țara asta. Ai probleme CÂT CASA!" Politică

Senatorul liberal Daniel Zamfir a lansat un atac extrem de dur la adresa liderului PNL, Ludovic Orban, Ludovic Orban, după refuzul acestuia din urmă de a da detalii cu privire la locul său de muncă.

"LUDOVICE, TOCMAI I-AI SCUIPAT PE OBRAZ pe românii care muncesc cinstit in tara asta!
Doua sentimente mă încearcă după ce am auzit ludovicul spunând că n-are 'nicio problemă de legalitate și de moralitate' cu privire la felul în care își obține veniturile:
Primul e de revoltă! Milioane de români își iau salariul DUCANDU-SE LA SERVICIU! Dincolo de cei 10.000 de lei pentru cele patru ore, nu crede nimeni că ludovicul făcea naveta la Târgu Mureș ca să presteze acolo.
Al doilea e de jenă, de rușine! Niciodată vreun presedinte al PNL nu a lucrat toată viața la Stat și când nu s-a mai putut, nu a fost întreținut de colegi de partid! 
Nu, Ludovice! Ai o problemă majoră atât de de legalitate cât şi de moralitate! De legalitate pentru că par încasări pentru servicii neprestate, iar de moralitate sunt probleme CÂT CASA! Că nu le vezi,e, așa cum spuneam, un scuipat pe obrazul românilor oneşti! Cum poți fi primul ministru al opoziției?!?
P.S. Nu mă miră ca-i tine isonul purtătorul de cuvânt, care încasează bani grei de la partid și care evident nu vede nicio problemă de moralitate în asta...", a scris, sâmbătă, Daniel Zamfir, pe pagina sa de Facebook.

Ludovic Orban a refuzat, vineri, într-o conferinţă de presă, să dea explicaţii cu privire la locul unde munceşte. După ce mai mulți jurnaliști au insistat pe această temă, el a încheiat rapid coferința de presă, vizibil iritat, și a plecat din sală.

"Nu vă dau niciun răspuns la această întrebare. Este dreptul meu legal să am un venit, să îmi câștig existența dintr-o activitate. Ca atare nu vă voi da niciun răspuns pe tema aceasta. Subiectul acestei conferințe de presă este cu totul și cu totul altul. Vă mulțumesc! V-am mai spus că subiectul conferinței este altul. Pe această temă nu vă voi da răspunsul astăzi. Nu am nici o problemă de legalitate sau de moralitate pe această temă", a declarat vineri Ludovic Orban.

 

Citeşte mai multe despre:   Daniel Zamfir,   Ludovic Orban,   PNL