Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică ALDE: Cine va răspunde pentru cei 4 ani în care Călin Popescu-Tăriceanu a fost DENIGRAT?

ALDE: Cine va răspunde pentru cei 4 ani în care Călin Popescu-Tăriceanu a fost DENIGRAT?

Un articol de: Redacția B1.ro - 23 Apr 2019, 00:03
Sursă foto: Facebook / ALDE Politică

Decizia în cazul președintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu arată că România are judecători care acţionează în mod independent şi care rezistă la presiunile existente, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE).

"Decizia în cazul președintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu arată că avem judecători care acţionează independent şi rezistă la presiunile existente.

Judecătorii au confirmat ceea ce știam cu toții, anume nevinovăţia lui Călin Popescu-Tăriceanu", a scris ALDE în postare.

Mesajul ALDE a venit după ce, luni, Călin Popescu Tăriceanu a fost achitat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul de mărturie mincinoasă. 

"Cine va răspunde pentru cei 4 ani în care Călin Popescu-Tăriceanu a fost denigrat, imaginea i-a fost afectată, familia a trebuit să suporte oprobiul unei părţi a societăţii, doar pentru că i s-a pus, în mod nedrept, eticheta de „penal”?"

În finalul postarii, Partidul promite "militarea" pentru "drepturile şi libertăţile cetăţenilor" şi "eliminarea abuzurilor din justiţia din România".

"Indiferent de presiunile care vor exista, de ameninţările continue la adresa lui Călin Popescu-Tăriceanu, sau a ALDE, îi asigurăm pe românii care au încredere în noi că vom continua să milităm pentru drepturile şi libertăţile cetăţenilor, pentru eliminarea abuzurilor din justiţia din România".

Postarea originală de pe pagina de Facebook a ALDE

Citeşte mai multe despre:   Călin Popescu-Tăriceanu
 
 
 
Loading...