Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Declarație uluitoare a senatoarei greviste Cristiana Anghel: „Vi se pare normal să mergem cu taxiul?”

Declarație uluitoare a senatoarei greviste Cristiana Anghel: „Vi se pare normal să mergem cu taxiul?”

Un articol de: - 27 Noi 2014, 11:37
Declarație uluitoare a senatoarei greviste Cristiana Anghel: „Vi se pare normal să mergem cu taxiul?” Foto: epochtimes-romania.com Politică

Declarație absolut uluitoare a senatoarei greviste Cristiana Anghel! Fosta învățătoare care a stat în greva foamei și a ajuns în Parlament s-a plâns pe Facebook că ea și colegii săi senatori sunt nevoiți, de multe ori să meargă cu taxiul.

„S-a ajuns într-un stadiu... Totuşi, în Senatul acela lucrează nişte demnitari. Aţi mers la WC-urile de sus, ca să vedeţi că nu există săpun şi hârtie igienică? V-aţi uitat la maşinile cu care mergem noi de obicei? Şi, staţi puţin, nu avem toţi senatorii câte o maşină. Este o maşină de la dispecerat cu care suntem duşi, şi pe care o aşteptăm în barul Senatului, câte o jumătate de oră, câte o oră, ca să ne putem duce acasă. Şi dacă nu avem maşină, mergem cu taxiul. Dumneavoastră vi se pare normal să mergem cu taxiul? Şi nu vorbesc că plătesc, dar vorbesc despre siguranţa demnitarului”, a declarat Cristiana Anghel.

Aceasta se arată preocupată de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă, prin absurd, procurorii DNA şi-ar pierde minţile şi ar hotărî ca, într-o săptămână, să aresteze 200 de parlamentari, fără să mai aibă nevoie de avizul acestora.

„Cinstit vă spun, exact ca şi la noi, nu poţi să spui că toţi judecătorii şi toţi procurorii sunt nişte nemernici şi nişte nenorociţi. Dar printre ei există şi oameni de acest fel – dovadă, faptul că o parte dintre ei sunt condamnaţi şi sunt în închisoare. Şi atunci, nu-i ridicăm pe unii în slăvi şi pe alţii îi lăsăm aşa! Gândiţi-vă, vă rog frumos, totuşi - că asta mă deranjează pe mine grozav – cum s-a făcut marele tam-tam pe imunitatea noastră, a parlamentarilor. Şi, în primul rând, că nu este imunitate, ci inviolabilitate”, a declarat Anghel pentru Gândul.

„Gândiţi-vă că senatorii nu ar avea acest statut şi – prin absurd -, cei din DNA ar înnebuni şi ar hotărî ca într-o săptămână să aresteze 200 de parlamentari fără să mai aibă nevoie de avizul nostru. S-ar schimba, pur şi simplu, echilibrul politic doar pentru că nişte oameni vor să facă lucrul acesta?”, a mai spus senatoarea PC.

Citeşte mai multe despre:   Taxi,   cristiana anghel,   DNA