Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Declarațiile controversate despre HOMOSEXUALI făcute de Ioan Deneș, înlocuitorul Doinei Pană

Declarațiile controversate despre HOMOSEXUALI făcute de Ioan Deneș, înlocuitorul Doinei Pană

Un articol de: - 08 Ian 2018, 16:58
Foto: timponline.ro Politică

Senatorul Ioan Deneș este propunerea formulată în ședința Comitetului Executiv al PSD pentru înlocuirea Doinei Pană la Ministerul Apelor și Pădurilor. (Detalii AICI)

Fost membru PNL, Deneș a intrat în atenția publicului mai ales în martie 2017, când a făcut declarații controversate referitoare la homosexuali, amintește Digi24.

”Modul în care doresc să externalizeze acest comportament, care eu consider că îmi încalcă libertatea mea de a merge pe stradă cu copilul meu personal sau cu nepotul şi să mă întrebe copilul «care e familia care este normală?», cea pe care o vede acasă şi în care l-am crescut sau cea pe care o vede pe stradă?", a spus Deneş la acea vreme.

El a mai afirmat atunci că se opune unei legi a parteneriatului civil de care să beneficieze şi cuplurile de acelaşi sex deoarece îi „lezează” şi „încalcă” libertatea atunci când îşi „externalizează” comportamentul şi merg de mână pe stradă. În opinia sa, de parteneriatul civil ar trebui să se bucure doar cuplurile heterosexuale.

”Prin această rezolvare a unei probleme doresc să legalizeze acele convieţuiri, concubinaje, de fapt, între persoane de acelaşi sex. Vreau să o spun foarte clar: atâta timp cât modul în care se comportă un cetăţean nu-mi lezează libertatea mea, are dreptul să facă ce doreşte dumnealui. Dar, în momentul în care îmi lezează mie libertatea, atunci avem o problemă. Vreau să vă spun foarte tranşant: (...) vor să aibă dreptul să facă înfieri, să meargă de mână pe stradă”, a mai spus Deneş, citat de bistriteanul.ro.

Citeşte mai multe despre:   homosexuali
 
Loading...