Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Se cere DEMISIA lui CARMEN DAN, după jafurile de la SINEŞTI: “Ne e frică să circulăm în siguranţă prin ţară”

Se cere DEMISIA lui CARMEN DAN, după jafurile de la SINEŞTI: “Ne e frică să circulăm în siguranţă prin ţară”

Un articol de: - 04 Mai 2018, 14:09
Se cere DEMISIA lui CARMEN DAN, după jafurile de la SINEŞTI: “Ne e frică să circulăm în siguranţă prin ţară” Politică

Deputatul PNL, Pavel Popescu, îi solicită demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, acuzând că aceasta nu are capacitatea să asigure siguranţa românilor. Solicitarea vine în contextul tentativei de jaf de la Sineşti.

"Tentativa de jaf de la Sineşti şi toate încrengăturile care au ieşit la suprafaţă ne arată că o fostă secretară din Teleorman nu este capabilă să ne facă să ne simţim în siguranţă. Am ajuns în situaţia gravă în care ne temem pentru viaţa noastră şi a copiilor noştri. Cum este posibil ca în anul 2018 nişte tâlhari să acţioneze la drumul mare? Carmen Dan, demisionează! De urgenţă! Siguranţa românilor este primordială!", a afirmat liberalul, potrivit unui comunicat de presă.

Deputatul PNL mai precizează că este foarte grav că nu s-a acţionat din timp, cu toate că se ştia că există grupuri infracţionale care pun în pericol vieţile cetăţenilor.

"Prin măsurile girate de guvernele PSD&ALDE se dovedeşte, din păcate, că s-a ajuns în situaţia în care să ne fie frică să circulăm în siguranţă prin ţară. Când s-a atras atenţia că pensionările masive din MAI vor ridica ulterior probleme, Carmen Dan nega realitatea. În ultimii doi ani din unităţile Ministerului Afacerilor Interne s-au pensionat aproximativ 15.000 de persoane. Potrivit unei informări oficiale, transmisă de cei de la MAI în urma unei interpelări parlamentare, în primele 7 luni ale anului 2017 au fost aprobate 4915 dosare de pensie şi în anul 2016 la MAI se aflau în plată un număr de 7.828 de dosare de pensie. Realitatea ne dovedeşte că asta s-a văzut în stradă, nefiind suficienţi agenţi care să ne protejeze de infractori. Cred că asta este un motiv suficient ca social democrata Carmen Dan să îşi dea demisia din funcţia de ministru!", a completat Pavel Popescu.

Citeşte mai multe despre:   Carmen Dan,   PNL