Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Deputat PSD, pe urmele lui Nero: Să dăm foc în toată țara pentru că avem un singur scop, ”Victor Ponta, președinte” (VIDEO)

Deputat PSD, pe urmele lui Nero: Să dăm foc în toată țara pentru că avem un singur scop, ”Victor Ponta, președinte” (VIDEO)

Un articol de: - 15 Sep 2014, 15:14
Foto: adevarul.ro Politică

Există social democraţi dispuşi să dea foc ţării. În noiembrie, de alegeri, deputatul PSD Stanciu Zisu vrea să ardă ultimele rămăşite ale regimului Băsescu, pentru ca Victor Ponta să iasă preşedinte. Social-democratul a fost inspirat de împăratul Nero, care a incendiat Roma.

”Vă spun despre Nero. Nero a dat foc Romei. Eu vă invit ca în noiembrie să dăm foc ultimei rămășițe a regimului Băsescu. Să dăm foc în Dâmbovița, să dăm foc în Alba,  în Timișoara, în  Arad, la Dărmănești, la Caragiale…Să dăm foc în toată țara, pentru că avem un singur scop: Victor Ponta, președinte! Victor Ponta, președinte!”, a afirmat deputatul PSD.

”Aveţi grijă. Eu vin rar pe la toţi prin judeţ. Dar ştiţi foarte bine că atunci când vin, scol și morții din mormânt. Va trebui să mergem, stradă cu stradă, casă cu casă, să ne facem treaba, să aducem odată bunăstare în ţara asta!”, a mai spus Stanciu Zisu.

Deputat PSD, pe urmele lui Nero


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   presedinte
 
 
 
Loading...