Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Deputatul PNL Verginel Gireadă a sponsorizat un spectacol lasciv cu tricolorul, la Botoșani (VIDEO)

Deputatul PNL Verginel Gireadă a sponsorizat un spectacol lasciv cu tricolorul, la Botoșani (VIDEO)

Un articol de: - 20 Aug 2013, 10:52
Deputatul PNL Verginel Gireadă a sponsorizat un spectacol lasciv cu tricolorul, la Botoșani (VIDEO) Foto: botosaneanul.ro Politică

Dacă şeful lui se distrază în Antalya, probabil pe ritmuri orientale, un parlamentar al Partidului Naţional Liberal s-a gândit să le ofere botoşănenilor un spectacol pe cinste, dar pe ritmuri moderne.

Deputatul liberal Verginel Gireadă a sponsorizat concertul Laviniei din Flămânzi. Lavinia, o cântăreaţă de pe la noi a oferit un dans lasciv cu tricolorul.

Parlamentarul liberal Verginel Gireadă le-a oferit botoșănenilor din Flămânzi un spectacol pe cinste: un dans lasciv pregătit de o cântăreață, fostă componentă a trupei Spicy. Iar Lavinia nu a dansat oricum, ci cu tricolorul.

Culmea este că în timpul melodiei cu Tricolorul, Lavinia Pârva a simțit nevoia să rămână cel mai sumar îmbrăcată din tot spectacolul.

Şi primarul de Flămânzi a urcat pe scenă şi parcă a anticipat întrucâtva momentele de stânjeneală ce aveau să urmeze.

„Este un efort, dar merită. Când mă uit la dumneavoastră şi văd atâta energie pozitivă pe care mi-o daţi uit de orice dispută politică, uit de orice răutate, îţi dă un alt elan în sensul vieţii. Vreau să-mi cer scuze pentru locatarii ansamblului de locuinţe, este într-adevăr un disconfort, dar le promit că până la anul nu se va mai întâmpla. Distracţie plăcută!", le-a spus primarul din Flămânzi spectatorilor.

Dans lasciv cu tricolorul, sponsorizat de un parlamentar PNL
Embed:


Citeşte mai multe despre:   PNL,   Stiri Botosani