Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Deputatul PSD Petre Petrescu susţine că a fost ameninţat cu moartea de preşedintele PSD Dolj

Deputatul PSD Petre Petrescu susţine că a fost ameninţat cu moartea de preşedintele PSD Dolj

Un articol de: B1 TV - 05 Oct 2013, 18:34
Deputatul PSD Petre Petrescu susţine că a fost ameninţat cu moartea de preşedintele PSD Dolj Foto: B1 TV Politică
Social democraţii nu au probleme doar cu liberalii. Un scandal monstru s-a iscat în interiorul filialei PSD din Craiova.

Deputatul PSD, Petre Petrescu, îl acuză pe şeful PSD Dolj, Claudiu Manda, că l-ar fi ameninţat cu moartea în repetate rânduri.

Totul ar fi început în timpul alegerilor parlamentare de anul trecut, atunci când Manda ar fi sunat-o pe soţia lui Petrescu pentru a-i spune că va elibera jihadul.

Ameninţările nu s-au oprit însă, iar cazul a ajuns în instanţă.

"Am fost eu şi familia mea ameninţaţi de domnul deputat Claudiu Manda, care a sunat-o pe soţia mea în miezul nopţii şi i-a spus că mă omoară: De mâine pun jihadul pe Petre. Şi într-adevăr lucrul acesta s-a întâmplat prin acţiuni pe care le-a făcut împreună cu instituţii ale statului. M-am temut, efectiv. M-am temut pentru viaţa mea şi cred că domnul Claudiu Manda este în stare să pună în aplicare ceea ce şi-a propus", a declarat Petre Petrescu.

Dosarul în care deputatul Petre Petrescu susţine că liderul PSD Dolj l-a ameninţat cu moartea se află la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Totul a pornit însă după ce Manda le-ar fi cerut angajaţilor de la Salubritate din trei comune să nu voteze cu Petrescu. Fapta se pare că a fost recunoscută de acesta, atunci când a fost chemat la Parchet.

Deputatul ameninţat bănuieşte că totul face parte dintr-un plan care a avut ca scop schimbarea conducerii PSD Dolj, având în vedere că până în aprilie preşedintele Consiliului Judeţean Dolj a fost cumnatul lui Petrescu.

Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, nu a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere în acest sens.

Ameninţări cu moartea în PSD Dolj
Embed: