Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Deputatul USR Daniel Popescu, acuzații grave pentru USR Suceava: „Filiala județeană a fost acaparată de o mână de oportuniști, oameni lipsiți de valoare profesională și politică, inclusiv personaje cu rădăcini adânci în fostul partid comunist”

Deputatul USR Daniel Popescu, acuzații grave pentru USR Suceava: „Filiala județeană a fost acaparată de o mână de oportuniști, oameni lipsiți de valoare profesională și politică, inclusiv personaje cu rădăcini adânci în fostul partid comunist”

Un articol de: Ramona Zaharia - 03 Dec 2020, 13:04
Deputatul USR Daniel Popescu, acuzații grave pentru USR Suceava: „Filiala județeană a fost acaparată de o mână de oportuniști, oameni lipsiți de valoare profesională și politică, inclusiv personaje cu rădăcini adânci în fostul partid comunist” foto: Facebook @ Daniel Popescu - Deputat USR Politică

Deputatul USR Daniel Popescu a declarat că demersurile sale de a aduce în partid „oameni noi, valoroși, curați, fără istoric și legături toxice” i-au fost blocate „activ și cu perseverență” de către conducerea USR Suceava în cei trei ani de activitate politică și parlamentară în județ. „Îmi pare rău că filiala județeană a fost acaparată de o mână de oportuniști, oameni lipsiți de valoare profesională și politică, inclusiv personaje cu rădăcini adânci în fostul partid comunist”, spune Daniel Popescu, care este de părere că „probabil că sucevenii și-au dat seama de acest lucru și au sancționat în consecință USRPLUS la alegerile locale din septembrie, când partidul nu a trecut pragul electoral”.

„Cu mare dezamăgire, rezultatul alegerilor interne de la începutul lunii octombrie de la USR Suceava a arătat faptul că nu voi putea reprezenta județul natal, Suceava și bucovinenii în legislatura 2020-2024. Poate suna dur ce voi spune, dar conducerea județeană a USR Suceava nu numai că nu m-a susținut în cei trei ani de activitate politică și parlamentară în județ, ci mi-au fost blocate activ și cu perseverență demersurile de a aduce în partid oameni noi, valoroși, curați, fără istoric și legături politice toxice”, a scris deputatul USR Daniel Popescu, joi, pe Facebook.

El regretă faptul că „filiala județeană a fost acaparată de o mână de oportuniști, oameni lipsiți de valoare profesională și politică, inclusiv personaje cu rădăcini adânci în fostul partid comunist. Probabil ca sucevenii și-au dat seama de acest lucru și au sancționat în consecință USRPLUS la alegerile locale din septembrie, cand partidul nu a trecut pragul electoral”.

„Vreau să clarific acest lucru acum, pentru că am observat că am fost contactat de foarte multe persoane care au crezut că o să continui activitatea politică. Voi reveni aici cu detalii și dovezi despre modul în care a acționat USR Suceava. Până una alta, le mulțumesc tuturor sucevenilor din țară și din străinătate pentru susținerea și colaborarea din ultimii 3 ani”, a mai spus, printre altele, deputatul USR Daniel Popescu.

 

Cu mare dezamagire, rezultatul alegerilor interne de la începutul lunii octombrie de la USR Suceava a arătat faptul că...

Publicată de Daniel Popescu - Deputat USR pe Joi, 3 decembrie 2020
Citeşte mai multe despre:   USR PLUS