Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Un deputat USR îi solicită premierului să facă 'curățenie' la TVR și Radioul public

Un deputat USR îi solicită premierului să facă 'curățenie' la TVR și Radioul public

Un articol de: Redacția B1.ro - 31 Mai 2019, 10:09
Un deputat USR îi solicită premierului să facă 'curățenie' la TVR și Radioul public Sursă foto: Facebook / Iulian Bulai Politică

TVR și Radioul public, două instituții roase până la măduvă, în ultima vreme, de servilism politic, trebuie curăţate prin demiterea președinților-directori generali şi înlocuirea lor cu o conducere interimară tehnocrată, a precizat deputatul USR, Iulian Bulai, într-o postare pe Facebook, de vineri.

"Dnă premier, faceți curățenie la TVR și Radioul public!

Pe această cale, îi solicit public dnei Viorica Dăncilă să extindă „curățenia de vară“ a PSD la două instituții fundamentale pentru sănătatea democrației românești, instituții roase până la măduvă, în ultima vreme, de servilism politic", a scris deputatul.

Ulterior, a indicat faptul că serviciul public media ar fi "capusat de o caracatița".

"Dacă vreți să dați cu adevărat dovadă de bune intenții, de cinste, onoare și respect pentru cetățeni, dacă vreți ca PSD să nu mai fie privit despre un partid al corupților, mincinoșilor și propagandiștilor pe bani publici, începeți prin a curăța serviciul public media de caracatița care-l căpușează", a adăugat Iulian Bulai.

În continuare, Iulian Bulai a enumerat măsurile care ar trebui luate de premier penntru "curăţarea" TVR şi a Radioului public.

"Pașii sunt simpli și la îndemâna coaliției de guvernare pe care o conduceți:

1. respingerea, în Parlament, a rapoartelor de activitate ale TVR și SRR, ceea ce atrage după sine 
2. demiterea președinților-directori generali Doina Gradea și Georgică Severin,
3. o conducere interimară tehnocrată și 
4. votarea în Parlament a unor noi propuneri pentru Consiliul de Administrație de la TVR și SRR
(Radio Romania - n.r.), în consultare cu societatea civilă și asigurând deplina competență, profesionalism și independență politică a membrilor CA (Consiliul de Administraţie - n.r.)", a mai spus el.

Postarea originală de pe Facebook a deputatului Iulian BulaiAu găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte