Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Despre misoginism: "Trei bărbaţi se luptă cu mine, apără Bucureştiul de Elena Udrea"

Despre misoginism: "Trei bărbaţi se luptă cu mine, apără Bucureştiul de Elena Udrea"

Un articol de: - 15 Apr 2011, 08:41
Despre misoginism: "Trei bărbaţi se luptă cu mine, apără Bucureştiul de Elena Udrea" Foto: evz.ro Politică

Prezentă joi la Piteşti cu ocazia unei la o întâlniri cu oamenii de afaceri din judeţ, preşedintele PDL Bucureşti Elena Udrea a declarat referitor la misoginismul unor oamenil politici că îl ignoră şi chiar are "o campanie bărbătească” în capitală, unde trei bărbaţi se luptă pentru a „apăra Bucureştiul de Elena Udrea”.

Întrebată ce părere are de faptul că unii oameni politici sunt misogini, liderul PDL a afirma: „Bun, cred că acest lucru este uşor de văzut în foarte multe momente, chiar acum am o campanie foarte bărbătească la Bucureşti, împotriva mea trei bărbaţi se luptă cu mine acolo, apără Bucureştiul de Elena Udrea, dar, după cum vedeţi, de şase-şapte ani mă descurc, chiar şi în situaţia asta”, a spus Udrea, citată de Mediafax.

Liderul PDL a declarat că de numeroase ori a simţit misoginismul unor politicieni, însă a încercat să îl evite şi să îl ignore.

"Până la urmă, am ştiut de la început sau am aproximat în ce fel de lume accept să intru atunci când am ales politica şi sper că reuşesc să mă descurc până la capăt" a afirmat Elena Udrea.

Întrebată unde se vede peste cinci ani, Elena Udrea a declarat: " Sigur în politică, e greu de spus, vedeţi, în politică de la o zi la alta se întîmplă lucruri pe care e greu să le prevezi".

Preşedintele PDL Bucureşti a participat joi la Piteşti la o întâlnire cu oamenii de afaceri din judeţ, organizată la iniţiativa organizaţiei judeţene a PDL şi Asociaţiei Oamenilor de Afaceri (AOA) Argeş, la care au mai participat, printre alţii, premierul Emil Boc, Gheorghe Ialomiţianu şi Traian Igaş, precum şi parlamentari ai PDL Argeş.

Udrea, despre misoginismul unor politicieni


Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea,   Emil Boc,   Traian Igas,   Udrea