Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică DEZVĂLUIRE BOMBĂ în SCANDALUL ”REALITATEA TV”! ACȚIUNE DISCIPLINARĂ împotriva judecătoarei care de 7 ani se CHINUIE să soluționeze dosarul insolvenței Realitatea (VIDEO, FOTO)

DEZVĂLUIRE BOMBĂ în SCANDALUL ”REALITATEA TV”! ACȚIUNE DISCIPLINARĂ împotriva judecătoarei care de 7 ani se CHINUIE să soluționeze dosarul insolvenței Realitatea (VIDEO, FOTO)

Un articol de: - 03 Mar 2018, 16:00
DEZVĂLUIRE BOMBĂ în SCANDALUL ”REALITATEA TV”! ACȚIUNE DISCIPLINARĂ împotriva judecătoarei care de 7 ani se CHINUIE să soluționeze dosarul insolvenței Realitatea (VIDEO, FOTO) Politică

Dezvăluiri incredibile în cazul ”Realitatea TV”. Judecătoarea Mariana Moncea, cea care judecă de mai bine de 7 ani dosarul insolvenței Realitatea TV și nu mai termină, a fost vizată în nu mai puțin de 19 sesizări făcute la Inspecția Judiciară, în zece dintre ele fiind invocat chiar cazul ”Realitatea TV”.

Dezvăluirea a fost făcută în exclusivitate de Sorina Matei, în emisiunea ”Actualitatea Româneasă”, difuzată pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

La solicitarea Sorinei Matei, Inspecția Judiciară a comunicat faptul că, în perioada 2012-2018, au existat 19 sesizări la IJ care o vizau pe judecătoarea Mariana Moncea, de la Tribunalul București. În 10 dintre acestea era invocat dosarul ”Realitatea TV”. 17 sesizări au fost clasate. Inspecția a luat în considerare abia a 19-a sesizare. 

Foto: Sorina Matei / Facebook

Foto: Sorina Matei / Facebook

CUM arată Mircea Badea după ce S-A TUNS GREȘIT. A apărut aşa la TV, iar oamenii au crezut că NU văd bine

La 18 mai 2017, Inspecția Judiciară a exercitat acțiunea disciplinară față de Moncea pentru imixtiune în activitatea altui judecător sau procuror. În motivare se arată că aceasta a purtat discuții cu mama unei apelante despre un dosar aflat pe rolul instanței, a solicitat grefierului acces în aplicația ECRIS, deci a accesat dosarul, și chiar a abordat membrii completului de judecată ce trebuiau să soluționeze cauza. 

Acțiunea disciplinară întreptată împotriva Marianei Moncea a fost înaintată Secției de judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, care va decide cu privire la răspunderea magistratului. 

Miercuri, această acțiune va fi judecată în ședința CSM.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Miercuri, 7 Martie 2018, adică săptămâna viitoare, Mariana Moncea va fi judecată de Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM. Este primul punct pe ordinea de zi. În acelaşi timp, după comunicatele publice din 14, 15,17 şi 25 octombrie 2013, toate publicate în aceeaşi lună a anului 2013, având acelaşi obiect de instrumentare, DNA susţine ieri, 2 Martie 2018, că dosarul de insolvenţă Realitatea Media este în continuare în lucru. De 5 ani”, scrie Sorina Matei, pe Facebook.

Foto: Sorina Matei / Facebook

Pe 23 februarie, tot în emisiunea Sorinei Matei, Elan Schwartzenberg a declarat că televiziunea Realitatea TV i-a fost furată de către Cozmin Gușă și Marcel Păcuraru, prin falsificarea semnăturii sale, cu ajutorul unor oameni din sistem și prin mâna Marianei Moncea. 

 

Citeşte mai multe despre:   Realitatea TV,   Mariana Moncea,   CSM,   Sorina Matei