?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dezvăluiri DE ULTIMĂ ORĂ! La ce lucrează, ÎN SECRET, Darius VÂLCOV? “Minciuna este politică de stat în guvernele PSD”

Dezvăluiri DE ULTIMĂ ORĂ! La ce lucrează, ÎN SECRET, Darius VÂLCOV? “Minciuna este politică de stat în guvernele PSD”

Un articol de: - 11 Feb 2018, 12:41
Politică

Guvernarea PSD-ALDE împarte România în două: una PSD-istă, potrivit căreia economia este în creștere iar românii se bucură de bunăstare, una a oamenilor de rând care muncesc și care au de suferit de pe urma măsurilor fiscale și a politicilor populiste adoptate de Guvern, potrivit senatorului PNL Florin Cîțu.  

 “Două Românii: una PSD-istă cu creștere economică, salarii mai mari, lapte și miere. Alta, a noastră, cu salarii tăiate, inflație galopantă, dobânzi mari, deprecierea leului, companii care se închid, impozite mărite, cozi la plata impozitelor, controale ANAF la ordin politic etc. E clar, minciuna este politică de stat în guvernele PSD. Nu naționalizăm pilonul ÎI de pensii. Nu transferăm contribuțiile de la angajator la angajat. Nu introducem TVA split. Nu avem nevoie de bani, nu ne împrumutăm pe piețele internaționale, nu introducem taxe, impozite accize”, a scris liberalul pe Facebook.

Acesta a sugerat că la ministerul Finanțelor se lucrează la introducerea așa numitului impozit pe gospodării, deși guvernanții au negat aplicarea acestei măsuri. În acest sens, Florin Cîțu invocă Programul de guvernare, al cărui autor  ar fi Darius Vâlcov, unde este prevăzută explicit introducerea măsurii fiscale invocate.   

“Guvernul, prin vocea ministrului finanțelor publice, neagă informațiile care spun că la MFP se lucrează la IVG. Adică domnul ministru ne spune că Dragnea minte și mai spune că programul de guvernare minte. Ce găsim în programul de guvernare : IVG - Impozit pe venitul global/gospodării Ce nu găsim în programul de guvernare: impozitarea bisericii și reducerea persoanului administrativ. Domnule Vâlcov, când îi dați o copie a programului de guvernare și domnului minstru al finanțelor publice”, a scris Florin Cîțu.

 

 
 
 
Loading...