Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Directorii direcțiilor de Cultură, Monumente și Audit Intern ai capitalei au fost demiși de primarul interimar

Directorii direcțiilor de Cultură, Monumente și Audit Intern ai capitalei au fost demiși de primarul interimar

Un articol de: - 30 Sep 2015, 17:46
Directorii direcțiilor de Cultură, Monumente și Audit Intern ai capitalei au fost demiși de primarul interimar Foto: evz.ro Politică

Primarul interimar al Bucureștiului, Ștefănel Marin a demis directorii direcțiilor de Cultură, Monumente și Audit Intern, dar și pe directorul de la Administrația Spitalelor. Posturile rămase libere vor fi ocupate prin concurs, transmite mediafax.

Cei patru directori au fost demiși în urma unei analize interne, precizează edilul.

“Este vorba de câțiva directori, și nu vreau să creez un val... Sunt și directori competenți, pe care-i văd că muncesc”, a declarat primarul interimar al Capitalei.

Tot acesta a transmis că în locul celor patru directori demiși, momentan au fost desemnate alte persoane, urmând ca posturile să fie ocupate prin concurs.

Ștefănel Marin a cerut Direcției de Audit din cadrul Primăriei Capitalei ca, de la începutul lui octombrie, să înceapă controale la Palatele Brâncovenești, la Administrația Cimitirelor și la Administrația Spitalelor.

Consilierul general PNL, Richard Radu a declarat că după arestarea preventivă a lui Sorin Oprescu, mai multe nereguli majore au ieșit la iveală. Una dintre aceste nereguli vizează Spitalul “Foișor”, dar și ambulatoriul integrat al Spitalului de Copii “Victor Gomoiu”.

"Deși se dorea a fi una dintre cele mai mari și moderne facilități medicale pentru copiii din România, ambulatoriul integrat a fost proiectat fără ca utilitățile de apă, canal, energie electrică și gaze naturale să fie prevăzute. Proiectul, cu o valoare totală de șase milioane de lei, va pierde finanțarea externă nerambursabilă în valoarea de 4,5 milioane de lei, dacă până la data de 31 iunie 2016 unitatea medicală nu este dată în folosință cu utilitățile adecvate", a precizat Richard Radu.


Citeşte mai multe despre:   primar,   Capitala,   demisie,   Stiri Bucuresti