Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Discursul abracadabrant al lui Iohannis la Iași: „Văd aici în mulţime o mare mulţime. Vreau să vă spun ceva” (VIDEO)

Discursul abracadabrant al lui Iohannis la Iași: „Văd aici în mulţime o mare mulţime. Vreau să vă spun ceva” (VIDEO)

Un articol de: - 19 Oct 2014, 10:10
Discursul abracadabrant al lui Iohannis la Iași: „Văd aici în mulţime o mare mulţime. Vreau să vă spun ceva” (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Klaus Iohannis a uimit mulțimea adunată la Iași pentru susținerea sa la alegerile prezidențiale, însă nu cu promisiunile sale, ci cu un discurs care a lăsat de dorit.

„Văd aici în mulţime o mare mulţime”, „Cu toţii ştim că se întâmplă lucruri ciudate”, „Este nevoie pentru Moldova de locuri de muncă”, „Aţi fost generaţia de sacrificiu”, „Voi fi preşedintele care creează locuri de muncă”, „Vreau să vă spun ceva”, „Afişele cu Ponta sunt pe fiecare stâlp şi copac”, „Văd aici în piaţă foarte mulţi oameni cu păr alb”, „În mandatul meu niciodată nu se vor tăia pensiile!”, „Eu sunt un om liber!”, sunt doar câteva dintre frazele rostite de Iohannis la mitingul de la Iași, care au uimit publicul.

Şi exemplele ar putea continua. După cum a spus Iohannis „Daţi-mi forţa, daţi-mi sprijinul”, după cum au strigat manifestanţii la finele mitingului, „Ura!”.

Discursul „abracadabrant”, pe ton de „Mioriţa”, în care au fost „amestecate” în mod nevoit şi aleatoriu mai multe „probleme”, a cules strigătele mulţimimii.

Mulţime care, deşi venită în număr mare, nu prea a dovedit plămâni puternici. Ori oamenii aveau alte treburi şi au venit fără chef la miting, ori abordarea „problemelor” a fost prea cult-naţionalistă, ori pur şi simplu este vorba în reprezintă pe Klaus Iohannis, scrie Evenimentul Zilei.

La mitingul regional pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din Piaţa Palatului au fost prezenţi liderii centrali ai alianţei, printre care se numără Klaus Iohannis, Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Mihai Răzvan Ungureanu, Gheorghe Flutur sau Victor Paul Dobre.

Discursul abracadabrant al lui Iohannis de la Iași

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis