Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Doi consilieri PNL și unul PDL din Suceava s-au declarat independenți: ACL a pierdut majoritatea în Consiliul Local

Doi consilieri PNL și unul PDL din Suceava s-au declarat independenți: ACL a pierdut majoritatea în Consiliul Local

Un articol de: - 30 Sep 2014, 16:13
Doi consilieri PNL și unul PDL din Suceava s-au declarat independenți: ACL a pierdut majoritatea în Consiliul Local Foto: radiotop.ro Politică
Alianţa Creştin Liberală (ACL) a pierdut majoritatea pe care o avea în Consiliul Local Suceava, după ce doi consilieri PNL, Vasile Mocanu şi Corneliu Vornicu şi unul de la PDL, Constantin Tătăranu, au anunţat marţi, că s-au declarat independenți, relatează Mediafax.

Cei trei consilieri locali au depus, marţi, la Secretariatul Consiliului Local documentele prin care să se constate că sunt independenţi.

Vasile Mocanu şi Corneliu Vornicu au arătat că rămân independenţi până când se va clarifica situaţia înregistrării PLR.

La şedinţa de marţi a fost validat un nou consilier local, Liviana Enea, din partea PDL, care a luat locul consilierului local PDL Adrian Ciobanu-Timofi, care a demisionat din funcţie.

În aceste condiţii, ACL mai are în Consiliul Local Suceava 11 consilieri locali, dintre care opt sunt membri PDL şi trei sunt membri PNL, în timp ce PSD are şapte consilieri locali, iar alţi cinci sunt independenţi.

În urma alegerilor locale din 2012, în Consiliul Local Suceava au fost aleşi zece consilieri locali PDL, câte şase de la PSD şi PNL şi unul PPDD.