Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Deputatul PMP Doru Petrișor Coliu, despre refuzul PNL și USR de a semna moțiunea de cenzură: Nu credeți că ar trebui să stopăm acest tsunami, până nu este prea târziu?

Deputatul PMP Doru Petrișor Coliu, despre refuzul PNL și USR de a semna moțiunea de cenzură: Nu credeți că ar trebui să stopăm acest tsunami, până nu este prea târziu?

Un articol de: -
Politică

Deputatul PMP Doru Petrișor Coliu avertizează că imaginea României este lovită grav de acțiunile guvernului actual, acestea afectând fundamental interesele României în Uniunea Europeană.

Într-un comunicat de presă, Coliu vorbește despre ceea ce numește „o luptă continuă” în care sunt târâte autoritățile. 

”Această luptă nu face decât să zidească în inimile românilor neîncrederea, iar lipsa de comunicare dintre Preşedinţie şi Guvern este extrem de dăunătoare, trăgându-ne ţara într-un vârtej al debusolării, pe de o parte în interior, iar din exterior riscăm să ne pierdem total credibilitatea în faţa Europei, punând ţara noastră într-un con de neîncredere.

Alături de colegii mei din PMP, am hotărât să luptăm pentru drepturile și bunăstarea românilor, cât și împotriva tuturor nedreptăților iscate de această proastă guvernare. Poporul român nu trebuie să fie dus într-o zona de neîncredere, resemnare, ignoranță, impostură, corupție, manipulare, sărăcie! Poporul român are cum și de ce să trăiască într-o țară în care politicienii să fie cu adevărat pregătiți să o conducă”, a transmis alesul PMP

Coliu reproșează Guvernului modul în care a gestionat protestul din 10 august. 

”Modul în care guvernul a gestionat acțiunile de la mitingul din 10 august 2018 a fost terifiant, inuman, fără să se țină cont de drepturile și libertățile fundamentale. Securitatea noastră, a cetățenilor români este în pericol, deși în discursurile politicienilor de la guvernare ne este prezentată o imagine falsă a interesului sporit pentru bunăstrarea și respectarea drepturilor noastre.

După atâtea săptămâni de tăcere din partea instituțiilor statului, aceștia evită să dea un raport oficial cu privire la modul în care Jandarmeria Română (care este subordonată Ministerului Afacerilor Interne), a intervenit inuman în Piața Victoriei, în seara de 10 august, la protestul Diasporei și, mai mult decât atât, Liviu Dragnea vine cu informații eronate potrivit cărora această manifestație a Diasporei a fost finanțată din exterior. Rușine!!!  Durerea românilor se simte și dincolo de granițele țării – asta înseamnă patriotism. Domnilor guvernanți, dumneavoastră simțiți durerile românilor din țară și din afara ei? Dacă ați simți această durere a nedreptății cu siguranță ați avea respect față de nație și ați lăsa oameni competenți să mai repare cât se mai poate din câte ați distrus!

Românii au ajuns la saturație pentru impertinența și incapacitatea cu care este guvernată România, prin modul intolerabil de a gestiona situația țării și modul inadmisibil prin care premierul Dăncilă abuzează de funcția sa.

Indolența, incompetența și nepăsarea Guvernului PSD-ALDE este plătită cu greu de poporul român. Proasta guvernare a târât țara în criza pestei porcine africane, afectând grav milioane de gospodării din mediul rural și industria alimentară, cu toate că Guvernul a fost prevenit printr-un raport de către Comisia Europeana încă din februarie 2017”, se mai atară în comunicatul citat. 

”Mă întreb domnilor unde este grija față de români? Pe românii din Diaspora i-ați întâmpinat cu violență, gaze lacrimogene și tunuri de apă. Pe românii din țară, care își strigă nedreptățile, îi tratați cu indiferență. Acum, un nou val de nedreptăți afectează chiar și masa electorală a dvs, a PSD-ALDE!

Nu credeți că ar trebui să stopăm acest tzunami, până nu este prea târziu? 

Nu credeți că vocea românilor ar trebui să ne determine să acționăm pentru salvarea noastră ca nație? 

Nu credeți că România a fost prea mult timp scena unui teatru de proastă calitate, folosindu-vă cu josnicie de poporul român pentru propriile dumneavoastră interese?

Jos ipocrizia !!! Lupta noastră, a opoziţiei, este lupta pentru naţiune, este lupta în care suntem de neclintit în a schimba acest tzunami creat de către coaliţia toxică PSD -ALDE. 

Refuzul celor din PNL și USR, de a semna această moțiune de cenzură inițiată de PMP împotriva Guvernului Dăncolă, ne demonstrează că nedreptățile românilor sunt pentru cele două partide doar prilej pentru a strânge masă electorală, pentru voturi și pentru a da bine ca imagine, nu pentru interesul țării!  

România vrea o opoziție care să ia măsuri, să fie vocea românilor! Indiscutabil, este momentul ca românii să nu mai fie tratați ca niște cifre în listele voastre electorale, ci să fie tratați ca un popor care a dat și dă lumii numeroase valori în plan cultural, științific și social”, a mai transmis Doru Coliu
 

Citeşte mai multe despre:   Doru Coliu,   PMP
 
 
 
Loading...