Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dosar de Politician: Ponta a fost trădat de apropiații politici. Aceștia au fost premiați cu funcții de Liviu Dragnea (VIDEO)

Dosar de Politician: Ponta a fost trădat de apropiații politici. Aceștia au fost premiați cu funcții de Liviu Dragnea (VIDEO)

Un articol de: - 13 Iul 2016, 21:24
Dosar de Politician: Ponta a fost trădat de apropiații politici. Aceștia au fost premiați cu funcții de Liviu Dragnea (VIDEO) Politică

Silviu Mănăstire a vorbit miercuri la ”Dosar de politician” despre trădările din PSD.

Mai toți apropiații politici l-au trădat pe Victor Ponta. Cei care l-au trădat au fost premiați cu funcții de noul șef al PSD, Liviu Dragnea. La rândul lui, și Victor Ponta l-a trădat pe Adrian Năstase, la timpul potrivit. De exemplu, Victor Ponta are un fin, căruia i-a fost naș de cununie, numele său este Gabriel Zetea. Zetea a fost ales recent președintele Consiliului Județean Maramureș. Zetea a fost un pontist în adevăratul sens al cuvântului. După ce i-a devenit naș de cununie, Ponta l-a numit șef al organizației Maramureș, deși Gabi Zetea era un simplu băiat de mingi prin frumosul județ al moroșenilor. Când Dragnea a fost ales șef la PSD, Zetea a fost primul șef de organizație care i-a prezentat omagiile în direct. La Maramureș, interesele de afaceri se împletesc cu politica: Gabi Zetea face parte din așa-zisa grupare Pareto.

Compania de lichidare Pareto Grup s-a ocupat de insolvența și falimentul celor mai importante companii de minerit din Maramureș. Din gruparea Pareto face parte și deputatul PSD Florin Tătaru. Cel care controlează societatea de lichidare, omul de afaceri Relu Iancu, este văzut ca eminență cenușie a PSD Maramureș. Compania Pareto a vândut către o societate din Elveția minereul de aur sub formă de pirite, lăsând în caietul de sarcini, respectiv în contract, o variabilă legată de concentrația de arsen, pentru a putea jongla cu prețul minereului. Cel putin așa susține presa din Baia Mare. La începutul anului 2013, compania Pareto a forțat și era cât pe ce să obțina repornirea instalației de la compania Aurul SA, actualmente societatea Romaltyn. Instalația de Romaltyn urma să rafineze aurul prin folosirea cianurii. Compania Romaltyn este situată în mijlocul orașului Baia Mare.

Toate aceste informații despre gruparea șmecherilor de la PSD Maramureș în frunte cu noul șef de județ Gabi Zetea sunt bine documentate de procurori. Le știe însă bine și jupânul Liviu Dragnea, însă acesta este mulțumit că gruparea PSD-istă l-a trădat pe Victor Ponta. Dragnea, care l-a trădat și el la rândul lui pe Mircea Geoană, ar trebui să știe că un trădător din PSD nu se oprește niciodată din trădat.

Un alt șmecher al PSD inventat de Victor Ponta a fost Sorin Grindeanu de la Timișoara. Grindeanu a fost o bună perioadă ministrul Comunicațiilor, iar acum este noul șef al Consiliului Județean Timiș. Total întâmplător, după ce PSD a ajuns la putere în frunte cu Ponta, familia lui Grindeanu a început să prospere. Tatăl lui Grindeanu a fost numit șeful Inspectoratului Școlar din Caraș-Severin. Cumnata lui Grindeanu a fost numită și ea în funcția de șef al Inspectoratului Școlar Timiș.

Acum însă, in iunie 2016, pentru a ajunge mahăr la Consiliul Județean Timiș, Sorin Grindeanu l-a trădat pe Victor Ponta, dar și pe Ilie Sarbu, socrul acestuia. Tata socru este cel care l-a lansat în politica pe juniorul Grindeanu. Însă Ilie Sarbu nu are de ce să fie supărat, și el l-a trădat pe Adrian Nastase la timpul lui.

Legăturile familie Ponta-Sârbu cu județul Timiș sunt evidente. Ponta întreține relații de familie cu controversații afaceriști Emil și Radu Cristescu. Frații sau Cristeștii, cum sunt cunoscuți la Timișoara, îl țin sub observație și control și pe juniorul Sorin Grindeanu, noul șef al Consiliului Județean, asta ca lucrurile să fie clare în Banat.

În iulie 2014, Victor Ponta și-a anunțat candidatura la președinția României lângă un tanc militar, într-o bază de agrement numită Arsenal Park. Baza Arsenal Park de lângă Timișoara este deținută de aceeași frații Emil și Radu Cristescu. În zonă era și Sorin Grindeanu, care pe atunci îl iubea sincer pe Victor Ponta. În iarna anului 2014-2015, familia Ponta a petrecut din nou Revelionul la Arsenal Park, probabil pentru a risipi ghinionul pierderii alegerilor prezidențiale. Însă 2015 a fost un an cu mare ghinon penal pentru fostul premier, chiar dacă Ponta scria pe Facebook, de pe domeniul luxos de la Arsenal Park, că va fi un an bun. Ponta s-a dat de gol din cauza că în fotografia cu bradul, pe fundal, se pot distinge însemnele militare ale complexului turistic Arsenal Park.

Ponta ar trebui să învețe ceva de la mentorul său Adrian Năstase. Acesta, după ce a fost trădat de subaltenerii săi din PSD care îi mâncau din palme, și-a făcut un blog, în care vorbește, evident, despre trădători.Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

Dosar de Politician: Ponta a fost trădat de apropiații politici

Citeşte mai multe despre:   Dosar de politician,   silviu manastire,   PSD,   Victor Ponta,   Liviu Dragnea,   Sorin Grindeanu