Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dovada că Victor Ponta știe cine este Mircea Dogaru și că a primit de la el documentele privind desființarea instituțiilor anticorupție
Exclusiv

Dovada că Victor Ponta știe cine este Mircea Dogaru și că a primit de la el documentele privind desființarea instituțiilor anticorupție

Un articol de: - 26 Iul 2012, 21:24
Dovada că Victor Ponta știe cine este Mircea Dogaru și că a primit de la el documentele privind desființarea instituțiilor anticorupție Politică

Deși premierul Victor Ponta a declarat joi că nu știe cine este Mircea Dogaru, președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, cel care a confimat înțelegerea liderilor USL cu Sindicatul, prin care se stabilește desființarea tuturor instituțiilor de luptă împotriva corupției – DNA, Curtea Constituțională și ANI, jurnalistul Robert Turcescu a prezentat joi, în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării”, o înregistrare care dovedește contrariul.

În imagini se vede cum Victor Ponta primește, în timpul unei ședințe, documentele respective de la Mircea Dogaru, unul dintre politicienii prezenți precizând că „materialele sunt deja la departamentele noastre, la cele 3 partide”.

”Nu am văzut niciodată acele pagini, nu le-am semnat și nu au nicio legătură cu acordul nostru” a spus premierul joi.

Totuși, documentul semnat pe 13 iulie 2012 stabileşte și o listă de obiective comune. "Conducerea Uniunii Social Liberale (USL) este de acord cu lista obiectivelor propuse", se arată în în prima pagină din acest "Acord", pagină asumată prin semnătură de Victor Ponta. Printre aceste obiective, desfiinţarea celor mai importante instituţii de luptă împotriva corupţiei. Documentul a fost confirmat pentru B1 TV de Mircea Dogaru, președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, care a spus și că aceste obiective au fost discutate separat cu liderii USL. (Detalii AICI)

Ziarul Adevărul a publicat, joi, un document devastator pentru USL. Este vorba despre o înțelegere secretă a liderilor USL cu Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, prin care se stabilește, printre altele, desființarea tuturor instituțiilor de luptă împotriva corupției.

Documentul este semnat și asumat de toți liderii USL: premierul și președintele PSD, Victor Ponta, președintele interimar al PNL, Daniel Chițoiu și președintele PC, Daniel Constantin. Potrivit acestuia, semnatarii se angajează “să desfiițeze Curtea Constituțională, ANI, DNA, CNSAS etc” și “încredințarea atribuțiilor acestora structurilor statului deja existente”. (Detalii AICI)

Victor Ponta primește documentele de la Mircea Dogaru
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Robert Turcescu,   document,   USL,   sedinta