Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dragnea a ieșit râzând de la discuțiile cu UDMR pe tema moțiunii de cenzură. Cum a bătut palma șeful PSD cu Kelemen Hunor (VIDEO)

Dragnea a ieșit râzând de la discuțiile cu UDMR pe tema moțiunii de cenzură. Cum a bătut palma șeful PSD cu Kelemen Hunor (VIDEO)

Un articol de: - 19 Iun 2017, 18:17
Dragnea a ieșit râzând de la discuțiile cu UDMR pe tema moțiunii de cenzură. Cum a bătut palma șeful PSD cu Kelemen Hunor (VIDEO) Politică

Liviu Dragnea a ieșit cu zâmbetul pe buze de la negocierile cu liderii UDMR pentru susținerea moțiunii de cenzură. Și Kelemen Hunor, liderul Uniunii, a ieșit la declarații, acesta dând de înțeles că au bătut palma, astfel încât UDMR va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. (Detalii AICI)

Ceea ce explică de ce Dragnea a apărut în fața camerelor atât de zâmbitor. Chiar dacă șeful UDMR nu a susținut tranșant că Uniunea va vota moțiunea de cenzură, acest lucru pare tot mai evident.

De precizat este că atât Liviu Dragnea, cât și Kelemen Hunor au avut discursuri asemătoare. Ambii au insistat că discuțiile dintre PSD și UDMR sunt un lucru firesc, dat fiind că există un protocol de colaborare PSD-ALDE-UDMR. Totodată, ambii au subliniat că nu există nicio legătură între aceste negocieri pentru obținerea sprijinului UDMR și ajungerea în comisiile parlamentare a proiectului de modificare a Legii autonomiei, dar și a altor inițiative susținute de Uniune.

”Am înțeles că s-a spus la o televiziune că vindem Transilvania. Nu vindem nicio bucată din țară. Am discutat despre ce putem face ca pe viitor astfel de situații să nu se mai întâmple. Am început să discutăm. Nu e foarte simplu, dat vedem ce e nevoie să modificăm pentru a nu se mai întâmpla așa ceva”, a declarat liderul PSD.

Dragnea a ieșit râzând de la discuțiile cu UDMR pe tema moțiunii de cenzură. Cum a bătut palma șeful PSD cu Kelemen Hunor

Liviu Dragnea a mai susținut că nu au ajuns cu discuțiile atât de departe încât să se stabilească dacă e nevoie de modificarea legislației sau chiar a Constituției. 

”Aceste legi (cele susținute de UDMR - n.r.) sunt ca multe alte legi în procedură parlamentară. Cu UDMR și ALDE s-a discutat de la începutul sesiunii parlamentare. Acum le-a venit rândul. Eu nu știu exact ce conține fiecare lege. Am discutat despre ziua de 15 martie. Sunt și alte minorități care au prin lege o zi a lor și comunitatea maghiară a vrut și ea o astfel de zi”, a insistat Dragnea, întrebat dacă ajungerea acestor proiecte ale UDMR în procedură de urgență prin Parlament nu este prețul plătit de tabăra Dragnea din PSD pentru ca UDMR să voteze moțiunea de cenzură.
Liviu Dragnea a insistat că și fără voturile UDMR moțiunea tot trece.

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   PSD,   UDMR,   Kelemen Hunor,   motiune de cenzura