Liviu Dragnea, nou atac la adresa adversarilor politici: „Singura explicație e că nu vor ca România să o ducă mai bine. Numai dacă îți urăști propriul popor poți să fii nervos” (VIDEO)

Liviu Dragnea, nou atac la adresa adversarilor politici: Singura explicație e că nu vor ca România să o ducă mai bine. Numai dacă îți urăști propriul popor poți să fii nervos (VIDEO)
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Prezent la Iaşi unde a participat la alegerile de la PSD Iaşi, Liviu Dragnea a prezentat principalele măsuri pe care le-a luat în cei peste 2 ani de când deţine guvernarea.

„Programul de guvernare pe care l-am prezentat în 2016 pe toate televiziunele este un program care nu e program de stânga sau de dreapta. Am vrut cu colegii mei să facem un program de guvernare pentru români, nu pentru stanga, nu pentru dreapta. Acolo sunt multe măsuri sociale importante, dar ca să putem aveam bani, fonduri, şi nu într-un mod aventuros ci într-un mod stabil şi durabil. Am pus acolo măsuri economice, fiscale, care să genereze locuri de muncă, să înfiinţeze companii, să avem mai multe venituri ca să putem lua măsuri sociale”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a vrut să dea un răspuns dur şi privind acuzaţiile pe care le aduce opoziţia privind guvernarea PSD.

„Am văzut că sunt foarte nervoși în frunte cu Iohannis și te întrebi de ce e omul ăla atât de nervos și, mă rog, slugile lui. Singura explicație e că nu vor ca România să o ducă mai bine. Numai dacă îți urăști propriul popor poți să fii nervos.

Am văzut că ne-a atacat pe sănătate. Să-i fie rușine. Uită cu cât cinism și câte spitale au închis ai lui, câte spitale am redeschis noi, câte investiții facem în spitale. Uită că noi acum avem contractat în fiec spital județean cel puțin un RMN și un CT. Uită că am mărit salariile și nu mai pleacă medicii. Avem deja contractate o mie de incubatoare.

Uită ce a făcut Guvernul lui cu Cioloș împotriva agriculturii românești. Au stat 9 luni să nu dea subvențiile la agricultori români. Au zis unii că avea legătură cu Franța și eu zic la fel. Când a fost Cioloș, Franța era la producția de porumb. Când am preluat noi guvernarea, România e pe primul loc la producția de porumb și de floarea-soarelui. O fi întâmplător?”, a răspuns Liviu Dragnea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe