Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea, atac la Iohannis: "Cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească a început să facă gălăgie / Şi-ar dori ca România să o ducă rău doar să nu aibă dreptate PSD" (VIDEO)

Liviu Dragnea, atac la Iohannis: "Cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească a început să facă gălăgie / Şi-ar dori ca România să o ducă rău doar să nu aibă dreptate PSD" (VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 19 Mai 2019, 13:38
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, duminică, un atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis cu ocazia discursului susţinut la mitingul PSD de la Târgovişte.

"Am auzit şi aţi auzit şi dumneavoastră pe cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească care a început să facă gălăgie. Credeţi că are Iohannis ceva de spus, credeţi că are vreun proiect de ţară, credeţi că are vreun gând bun pentru România? Nu are oameni buni,
el şi ai lui fac gălăgie pentru a acoperi un sunet care începe să se auda din ce mai tare. Este sunetul creşterii economice, este sunetul scos de motoarele industriei şi agriculturii, de creşterea pensiilor şi a salariilor. Este zornăitul banilor în buzunarele românilor, este maşinăria PSD care s-a pus în mişcare. De ce credeţi că face acest zgomot? Pentru ca oamenilor să nu vadă că România se dezvolta!", a afirmat Liviu Dragnea.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Liderul PSD a mai continuat prin a îl acuza pe Iohannis că este cel care promovează ură şi dezbinare în rândul românilor.

"Şi Iohannis a realizat ceva în industrie, industria urii! A promovat ura între români, dezbinarea şi războiul români între români. Acest om nu îşi poate iubi ţara!
De ce credeţi că chiar dacă instituţiile din România şi din Europa au aratat care este creşterea economică din România, de ce credeţi că el şi ai lui stau în gură cu cifrele mincinoase? Şi-ar dori ca România să o ducă rău doar să nu aibă dreptate PSD.

Noi iubim democraţia, Iohannis şi ai lui vor să o distrugă. Noi iubim alegerile, credem în alegeri, Iohannis crede în servicii. Noi vrem să câştigăm la vot, Iohannis vrea sa câştige cu procurorii", a continuat Liviu Dragnea.

Câteva zeci de mii de persoana a participat duminică la mitingul PSD ţinut la Târgovişte.

 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Klaus Iohannis,   PSD