Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dragnea: Dacă Ponta pierde alegerile, asum şi eu. Nu aştept să îi iau locul la şefia PSD dacă pierde

Dragnea: Dacă Ponta pierde alegerile, asum şi eu. Nu aştept să îi iau locul la şefia PSD dacă pierde

Un articol de: - 10 Noi 2014, 23:39
Dragnea: Dacă Ponta pierde alegerile, asum şi eu. Nu aştept să îi iau locul la şefia PSD dacă pierde Politică

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, luni seară, că își asumă alături de Victor Ponta un eventual eşec al acestuia în turul II al alegerilor prezidenţiale.

„Sunt absolut convins că Victor Ponta va câştiga alegerile, dar, dinante de a începe campania electorală, de a se structura votul şi a vedea că ne îndreptăm aproape sigur către victorie, eu am luat o decizie pe care acum o spun prima dată public, nu o ştie nimeni, şi anume am spus atunci că, dacă cumva Victor Ponta pierde alegerile, eu merg în continuare cu el, adică dacă Victor Ponta cumva pierde alegerile, îmi asum împreună cu el”, a spus Dragnea, la Realitatea TV.

El a subliniat faptul că nu aşteaptă ca Ponta să piardă ca să îi ia locul în fruntea PSD.

„Eu voi rămâne cu Victor Ponta şi, dacă, Doamne fereşte!, ceea ce nu cred, va pierde alegerile - nici el nu ştie, acum află şi el dacă se uită la emisiune - o spun tuturor ca să ştie şi oricine din partid că eu nu aştept ca dacă Victor Ponta pierde alegerile eu să îi iau locul. Nu. Dacă el pierde înseamnă că e şi eşecul meu”, a spus Dragnea.

El a subliniat faptul că a fost „împreună” cu Ponta „şi la bine, dar mai ales la rău”, „unul lângă altul”.

„Suntem împreună de cini ani de zile. Am fost împreună în februarie 2010, am stabilit câteva obiective politice ale noastre, înainte de Congresul din 2010, am câştigat amândoi la Congres, am stabilit obiective în partid care s-au îndeplnit, am avut obiective stabilite legate de intrarea la guvernare care s-au îndeplinit. Mai există acest obiectiv şi eu cred că se va îndeplini. Am fost împreună şi la bine şi mai ales la greu, unul lângă altul”, a mai spus Dragnea.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Victor Ponta