Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dragnea: Demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului ne-a afectat pe toți. Nu am fost foarte vesel că nu m-a susținut la conducerea interimară a PSD, dar l-am înțeles (VIDEO)

Dragnea: Demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului ne-a afectat pe toți. Nu am fost foarte vesel că nu m-a susținut la conducerea interimară a PSD, dar l-am înțeles (VIDEO)

Un articol de: - 12 Sep 2015, 20:19
Dragnea: Demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului ne-a afectat pe toți. Nu am fost foarte vesel că nu m-a susținut la conducerea interimară a PSD, dar l-am înțeles (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Liviu Dragnea a declarat în cadrul emisiunii ”Lumini și umbre”, difuzată la B1 TV și moderată de Dan Andronic, că demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului i-a afectat pe toți social democrații.

Totodată, președintele interimar al PSD, a subliniat că i s-a cerut premierului în cadrul Biroului Național Permanent să renunțe la acest gest, dar Ponta a rămas consecvent.

În ceea ce privește faptul că Victor Ponta nu l-a susținut la șefia interimară a PSD, Dragnea a precizat că nu acest lucru nu i-a picat prea bine, dar a trecut peste acel moment.

”Demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului ne-a afectat pe toți. I s-a cerut lui Victor Ponta în Biroul Național Permanent să renunțe la acest gest, numai că a rămas consecvent acestui gest”, a declarat Dragnea.

”Da, este o funcție riscantă pentru că este un partid greu de condus, un partid frumos cu oameni cu personalitate. Dacă nu ești foarte atent și nu te ridici la nivelul așteptărilor poți să distrugi imaginea și cariera în interiorul partidului”, a fost răspunsul lui Liviu Dragnea dacă a fi președinte în PSD este o funcție riscantă.

”Nu m-am gândit (n.r. că o să ajung președintele PSD), dar chiar dacă este pe o periodă limitată pentru mine este o onoare. Este onorant a fi președinte PSD”, a mai spus acesta.

PSD, potrivit lui Dragnea, s-a aflat într-o perioadă mai tulbure după plecarea lui Ponta din fruntea partidului, și tocmai acesta a fost unul din motivele pentru care a cerut președinția interimară. Acesta a subliniat că nu a existat un contracandidat în adevăratul sens al cuvântului.

”Nu am fost foarte vesel că nu m-a susținut la conducerea interimară a PSD, dar l-am înțeles. El îmi explica mie că pentru mine personal este mai bine să nu mă implic și pentru asta l-am apreciat, dar m-am gândit că este mai bine pentru mine”, a mai spus acesta.


Dragnea: Demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului ne-a afectat pe toți. Nu am fost foarte vesel că nu m-a susținut la conducerea interimară a PSD, dar l-am înțeles


Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Victor Ponta