Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dragnea, noi detalii despre legea împotriva dublului standard: "Amendă de 4% din toate încasările și confiscarea tuturor produselor"

Dragnea, noi detalii despre legea împotriva dublului standard: "Amendă de 4% din toate încasările și confiscarea tuturor produselor"

Un articol de: Sebastian Pricop - 14 Mai 2019, 10:07
Dragnea, noi detalii despre legea împotriva dublului standard: "Amendă de 4% din toate încasările și confiscarea tuturor produselor" Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Liviu Dragnea a revenit cu noi detalii despre proiectul de lege împotriva dublului standard pe care îl depune marţi la Parlament. Liderul PSD arată că firmele care sunt depistate cu încălcări ale legii vor fi sancţionate cu amendă de 4% din toate încasările şi confiscarea tuturor produselor.

"Amendă de 4% din toate încasările și confiscarea tuturor produselor, în cazul firmelor care practică dublul standard în România. Acestea sunt sancțiunile pe care le-am inclus în propunerea legislativă pe care o voi depune azi în Parlamentul României", a scris Dragnea pe Facebook.

Preşedintele PSD a mai subliniat că acesta este doar un prim pas în lupta împotriva dublului standard, urmând ca aleşii partidului care vor ajunge în Parlamentul European să se lupte pentru existenţa unui tratament egal atât pentru români, cât şi pentru restul europenilor.

"Este primul pas major al PSD împotriva companiilor care vând în România produse asemănătoare, dar de o calitate inferioară față de cele vândute în Occident. Este însă nevoie și de patrioți în Parlamentul European care să se asigure că dublul standard privind calitatea alimentelor, medicamentelor și a altor bunuri de larg consum vândute pe piața europeană va fi complet eradicat.

La fel cum ne-am luptat în România să creștem pensiile și salariile pentru a reduce decalajele dintre cetățenii români și cei europeni, tot așa ne vom bate în Parlamentul European pentru ca România să fie respectată și să aibă un tratament egal cu celelalte state ale Uniunii Europene.
 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea