Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dragnea, după excluderea lui Țuțuianu și Neacșu din PSD: Au fost niște măsuri necesare. Ce spune liderul PSD despre negocierile unor social-democrați cu Opoziția (VIDEO)

Dragnea, după excluderea lui Țuțuianu și Neacșu din PSD: Au fost niște măsuri necesare. Ce spune liderul PSD despre negocierile unor social-democrați cu Opoziția (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 05 Noi 2018, 17:55
Dragnea, după excluderea lui Țuțuianu și Neacșu din PSD: Au fost niște măsuri necesare. Ce spune liderul PSD despre negocierile unor social-democrați cu Opoziția (VIDEO) Foto: Inquam Photos / George Calin Politică

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul ședinței CEx, că excluderea din partid a lui Adrian țuțuianu și Marian Neacșu, a fost o măsură necesară. 
Dragnea a explicat că lui Adrian Țuțuianu i s-au reproșat afirmațiile care au ieșit la iveală în urma difuzării înregistrărilor din cadrul unei ședințe. 

”După CEx din septembrie, când s-a hotărât să nu se mai continue că acea scrisoare și s-a hotărât ca toată lumea să activeze în partid pentru a susține programul de guvernare și aceste lucruri au fost propuse chiar de cei care au semnat acea scrisoare, s-a convenit, la propunerea mea, ca toată lumea să se ocupe de ceea ce trebuie să facă un partid, să funcționeze și să sprijine guvernul. 

Din păcate, ulterior, au apărut unele înregistrări de la niște ședințe pe care le-a condus Adrian Țuțuianu. Condamn cu toată fermitatea acest mod de a înregistra ședințele interne ale oricărui partid. Acele afirmații au supărat cea mai mare parte dintre membrii de partid. Am avut o discuție de câteva ore 6-7 ore. Toți au fost foarte supărați că după acel CEx o parte din colegi au continuat să acționeze împotriva acestui partiod. Astăzi, foarte mulți colegi i-au reproșat domnului Țuțuianu acele afirmații. Chiar dacă nu sunt de acord că s-au înregistrat între ei, afirmațiile au rămas. Domnul Țuțuianu a spus că ar putea să își ceară scuze, dar că în continuare susține acele afirmații. 

Colegii noștri nu au fost de acord cu această abordare. 

Tot după acel CEx am sperat cu toții că după 2-3 zile de supărare, oamenii încep să se apuce de treabă - domnul Neacșu să-și exercite într-un mod efectiv funcția de secretar general (...) Din păcate, domnul Neacșu nu a mai ajuns la Kiseleff. În schimb, mulți colegi ne-au spus că sunt chemați parlamentari să adere la un proiect, iar în ultimele zile au apărut din partea opoziției oameni care au spus că există o negociere între domnul Neacșu și lideri ai opoziției care au fost asigurați că vor avea voturi din partea PSD pentru a susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului. 

Toate aceste lucruri au făcut ca mult peste două treimi din CEx să voteze excluderea celor doi colegi. 

Convingerea mea este că au fost niște măsuri necesare. 

Am auzit că vor contesta această decizie. Este firesc să o facă”, a spus Liviu Dragnea

Întrebat de ce nu au existat și alte excluderi din PSD în contextul în care lista contestatarilor săi era mult mai mare, Dragnea a răspuns: ”Orice atac care se referă la mine, nu mă face să cer excluderea cuiva. Numai în momentul in care constatăm că se depășeșete linia roșie, adică acțiuni care lovesc foarte mult în stabilitatea partidului”. Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea