Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea îl face mincinos pe Klaus Iohannis: "Nu e admisibil ca un om cu așa autoritate să spună asemenea minciună"

Liviu Dragnea îl face mincinos pe Klaus Iohannis: "Nu e admisibil ca un om cu așa autoritate să spună asemenea minciună"

Un articol de: - 18 Apr 2018, 20:50
Liviu Dragnea îl face mincinos pe Klaus Iohannis: "Nu e admisibil ca un om cu așa autoritate să spună asemenea minciună" Politică

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis după ce preşedintele a afirmat că “PSD a mărit salariile până când le-a micşorat” şi a avertizat că guvernul vrea să naţionalizeze Pilonul II de pensii.

”Este o minciună! Îmi pare rău! Nu mai pot, nici nu mai vreau, să folosesc cuvinte meşteşugite, este a nu ştiu câta oară când spune lucrul ăsta. Este o minciună! Nu există salariu, un venit mai mic decât în decembrie 2016. Şi în zilele următoare au început miniştrii în mod serios să prezinte realitatea Eu nu am citit ce a spus președintele. Nu e admisibil ca un om cu așa autoritate să spună asemenea minciună.

Poate produce instabilitate. Nu are guvernul intentia de a nationaliza Pilonul II de pensii. Se poate juca Orban cu vorbele, dar președintele nu are voie să se joace cu așa ceva, dacă a folosit cuvântul naționalizare.

Nu va pierde nimeni la pensie, nu e pusă în pericol și nu se intenționeaza naționalizarea pilonului doi”, a declarat Dragnea într-o conferinţă de presă la Piteşti.

Liviu Dragnea a criticat şi afirmaţiile preşedintelui cum că PSD a creat o comisie parlamentară pentru modificarea legislației siguranței naționale fără să discute cu serviciile secrete și a acuzat că actuala majoritate parlamentară vrea să pună sub control politic aceste instituții.

”Domnul președinte spune că majoritatea parlamentară vrea să controleze instituțiile pe care le controlează el acum? Tot timpul am fost deschis la consultare, numai să avem cu cine. Dacă cineva crede că nu trebuie modificat pentru a păstra protocoale sau spiritul protocoalelor pentru a permit implicare în actul de justiție și să îndeplinească acțiuni pentru care nu au competențe, să fie sănătos! Am spus că vrem să modificăm pentru că sunt vechi. În privința consultării, am avut o discuție cu Hellvig, mai demult, și ei doresc aceste modificări ale legislației. Cu Predoiu de la SIE încă nu am avut onoarea. I-am rugat și pe Vlase, și pe Manda, să aibă discuții cu ei ca să le ceară să vină cu propuneri.

În primul rând, cu ei se discută. Dacă cineva vrea să înceapă să arunce fumigene pentru a abate atenția, nu au nicio șansă. Se va discuta cu toate instituțiile care acționează pentru a avea o legislație clară.”, a adăugat Dragnea.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Klaus Iohannis