Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea, în război deschis cu Iohannis: E imposibil de acceptat cum reacţionează preşedintele. A ameninţat premierul în stil mafiot (VIDEO)

Liviu Dragnea, în război deschis cu Iohannis: E imposibil de acceptat cum reacţionează preşedintele. A ameninţat premierul în stil mafiot (VIDEO)

Un articol de: - 14 Mai 2018, 13:33
Politică

Conflictul dintre Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea capătă noi proporţii. Într-o conferinţă de presă susţinută luni la Parlamentul, liderul PSD s-a lansat într-o serie lungă şi vehementă de critici la adresa şefului statului pe care l-a acuzat că subminează şi sabotează toate acţiunile guvernului şi a majorităţii parlamentare.

"A apărut această nelămurire ca efect al unei acţiuni imposibil de acceptat din partea preşedintelui, dintr-un şir lung care urmăreşte să submineze orice acitivate a Guvernului sau a majorităţii parlamentare", a afirmat Dragnea după o întrebarea privind explicaţii date de Dăncilă în şedinţa PSD privind vizita în Israel.

Liderul PSD a acuzat că Klaus Iohannis vrea să conducă şi Parlamentul şi Guvernul şi procurorii în ciuda limitărilor constituţionale, iar "ce se întâmplă în ultima perioadă nu face bine României".

Liviu Dragnea a mai acuzat că 18 proiecte de lege extrem de importante au fost blocate de "Iohannis şi ai lui", dar a afirmat că, cu toate astea, nu va avea loc o acţiune de suspendare a preşedintelui.

"Nu luăm în calcul suspendarea preşedintelui", a răspuns, răspicat, Dragnea când a fost pusă această întrebare.

Şeful PSD a mai acuzat că preşedintele Iohannis a lansat ameninţări în stil mafiotul la adresa premierului Dăncilă în cererile sale repetate privind demisia acesteia.

”Amenințarea explicită e făcută într-un stil mafiot: ar face bine să facă ce i se spune. Astfel de expresii și amenințări le-am văzut în filme”, a susținut Dragnea.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Klaus Iohannis
 
Loading...