Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dragnea ironizează DNA: Dacă nu ne arestează pe toţi, dezbatem în Parlament Legile Justiţiei

Dragnea ironizează DNA: Dacă nu ne arestează pe toţi, dezbatem în Parlament Legile Justiţiei

Un articol de: - 29 Aug 2017, 13:57
Dragnea ironizează DNA: Dacă nu ne arestează pe toţi, dezbatem în Parlament Legile Justiţiei Foto: HotNews Politică

Activitatea DNA a devenit motiv de glume pentru șeful PSD. Liviu Dragnea a comentat ironic criticile aduse de Direcție proiectului de modificare a Legilor Justiției, spunând că forma finală a acestuia va fi votată în Parlament, asta dacă procurorii anticorupţie nu arestează toţi parlamentarii înainte.

”Dacă nu ne arestează pe toţi, să mai rămână unii dintre noi care să încerce să dezbată în Parlament, pentru că încă în România legile se dezbat şi se aprobă în Parlament", a spus Dragnea, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor. 

Șeful PSD a mai spus că guvernanții vor ține cont de ”tot poporul român” și de reacțiile din societate.

”Trebuie să ţii cont de tot poporul român şi eu cred ca înainte de toate trebuie să ţinem cont de ceea ce se doreşte la nivelul întregii societăţi, de ceea ce vor spune corpurile profesionale din acest sistem, vom asculta absolut toate argumentele, indiferent că vor fi prezentate cu patimă sau cu mai puţină patimă, pentru că Parlamentul decide. În semifinală, preşedintele promulgă sau întoarce înapoi. Dezbaterea parlamentară va începe după ce vor fi ascultate toate argumentele şi acele argumente vor putea fi repetate şi în timpul dezbaterii parlamentare", a explicat liderul social-democraților.

Dragnea a mai precizat că nu înțelege de ce oamenii au protestat. Nu este prima dacă când acesta are o astfel de reacție.

”Nu vreau să comentez acum prea mult despre acele proteste. Nu am înţeles foarte mult care era de fapt principalul motiv, dacă şi creşterea vârstei de acces în magistratură a reprezentat un punct de supărare pentru anumite instituţii, pentru mine chiar este foarte ciudat", a mai spus Liviu Dragnea.

Citeşte mai multe despre:   dragnea,   DNA,   procurori,   Legile Justitiei,   Parlamentul Romaniei,   Parlamentul Romaniei