Liviu Dragnea a găsit vinovaţii pentru lipsa autostrăzilor: Funcţionarii care blochează proiectele şi companiile străine care câştigă contractele şi apoi nu le pot duce la capăt (VIDEO)

Liviu Dragnea a găsit vinovaţii pentru lipsa autostrăzilor: Funcţionarii care blochează proiectele şi companiile străine care câştigă contractele şi apoi nu le pot duce la capăt (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prezent la Iaşi unde a ţinut un discurs în cadrul turneului prin Moldova pe care îl desfăşoară, Liviu Dragnea a abordat şi problema Autostrăzii Moldova. Liderul PSD a arătat că de vină pentru lipsa unor proiecte de infrastructură sunt funcţii care blochează şi companiile străine care câştigă contractele şi nu le pot finaliza.

„Autostrazile în România tot noi o să le facem şi o să le facem aşa cum trebuie. De ce s-au tot intârziat? Plecăm de la exemplul de astăzi când în sfârşit cei de la mediu au cedat şi au acceptat să se scoată la finanţare şi podul de la Ungheni. Ştiţi care e motivul pentru care de luni se tot întarzia? Pentru că acolo unde trebuia să fie piciorul de pod au stabilit ei că trebuie să fie un loc de liniştire a peştilor din Prut. (…)

Să nu credeţi că în instituţiile respective, în ministere, în companii, toţi oamenii vor să pună umărul să se intample. Încet încet au început să fie descoperiţi şi să fie daţi la o parte pentru a se putea debloca aceste programe de dezvoltare a României.

Avem 2 blocaje – unul e cel generat de aceşti funcţionari şi al doilea blocaj de la companii straine care lucrează, vin frumos în România, câştigă lucrările şi apoi dau la proştii de români care să lucreze pe nimic sau chiar să dea şi banii de acasă, şi apoi intra în insolvenţă, nu pot termina contractul şi mai fac şi contestaţii”, a afirmat Liviu Dragnea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe