Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Dragnea, atac la birocraţii care întârzie fondurile din agricultură: "Sunt mulţi funcţionari, hârţogari, care nu îşi dau seama ce înseamnă o anumită periodă în zootehnie"

Liviu Dragnea, atac la birocraţii care întârzie fondurile din agricultură: "Sunt mulţi funcţionari, hârţogari, care nu îşi dau seama ce înseamnă o anumită periodă în zootehnie"

Un articol de: Sebastian Pricop - 19 Mai 2019, 11:27
Liviu Dragnea, atac la birocraţii care întârzie fondurile din agricultură: "Sunt mulţi funcţionari, hârţogari, care nu îşi dau seama ce înseamnă o anumită periodă în zootehnie" Foto: Facebook/Liviu Dragnea Politică

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, într-o emisiune difuzată duminică la care a participat şi Petre Daea, un atac la adresa funcţionarilor care întârzie plata unor subvenţi din domeniul agricol.

"Sunt mulţi funcţionari, hârţogari, care nu îşi dau seama ce înseamnă o anumită periodă în zootehnie, una e să am banii când îmi trebuie, alta când nu îi pot folosi. Haideţi să vorbim cu curaj despre ce mai trebuie făcut. Ce am făcut noi în doi ani de zile e doar prima etapă, avem de dus o luptă extrem de importantă cu cei de afară, nu este o declaraţie războinică dar vrem să ne fie nouă mai bine, românilor”, a spus Liviu Dragnea, în emisiunea "Viaţa Satului" de pe TVR.

Cu această ocazie, Liviu Dragnea a lăudat şi iniţiativele adoptate de PSD privind agricultura, arătând că prima măsură luată a fost în domeniul ovinelor, să oprească arderea lânii, iar în perioada următoare vor apărea noi locații pentru un program de spălare a lânii.

Emisiunea a fost înregistrată în Poiana Sibiului și alături de Dragnea și Daea au participat crescători de animale din Banat, Dobrogea sau Transilvania.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   PSD,   Petre Daea