Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dragnea: Nu vă lăsaţi influenţaţi de toţi specialiştii care apar la televizor în legătură cu acțiunile și fenomenele meteorologice

Dragnea: Nu vă lăsaţi influenţaţi de toţi specialiştii care apar la televizor în legătură cu acțiunile și fenomenele meteorologice

Un articol de: - 27 Ian 2014, 21:24
Dragnea: Nu vă lăsaţi influenţaţi de toţi specialiştii care apar la televizor în legătură cu acțiunile și fenomenele meteorologice Politică

Vicepremierul Liviu Dragnea a cerut membrilor comandamentului de iarnă să nu se lase influenţaţi "de toţi specialiştii de la TV", spunând că a văzut o emisiune în care se comenta de ce sunt închise autostrăzile, iar la o altă emisiune a aceluiaşi post se comenta de ce nu au fost închise mai devreme.

"Rugămintea mea personală la structurile din judeţe, cât şi la structurile din comitetul naţional este să nu vă lăsaţi influenţaţi de toţi specialiştii care apar la televizor. Este iportant să menţineţi ritmul de intervenţie din zilele şi nopţile precedente, pentru că analizele le vom face după ce se finalizează toate acţiunile şi după ce fenomenele meteorologice revin la normal", a transmis Dragnea autorităţilor locale şi reprezentanţilor serviciilor de intervenţie, prezenţi luni seara la comandamentul de iarnă organizat la Guvern.

El a adăugat că a văzut, într-o emisiune a unei televiziuni, persoane care întrebau de ce au fost închise autostrăzile, pentru ca, la aceeaşi televiziune, dar la o altă emisiune, întrebarea să fie de ce nu au fost închise mai devreme autostrăzile.

Acesta a mai anunțat că traficul pe DN2 E85 Urziceni - Buzău - Râmnicu Sărat a fost deschis circulaţiei la ora 18.00, în primă fază pentru maşini cu greutatea de până la 3,5 tone, urmând ca în scurt timp să fie deschis pentru toate tipurile de transport.

Pentru legătura Bucureşti - Constanţa există două căi de transport deschise traficului, de luni de la prânz, respectiv DN2A Bucureşti -Urziceni - Slobozia - Constanţa şi Bucureşti - Drajna - Feteşti - Constanţa, a mai spus acesta.

De asemenea, a fost deschis circulaţiei şi drumul Ploieşti - Mizil - Buzău pentru maşini cu greutatea de până la 7,5 tone, iar în următoarea oră va fi deschis traficului pentru toate tipurile de transport.

Au fost deschise şi DN 23 Focşani - Brăila, precum şi rutele Ploieşti - Urziceni, Călăraşi - Drajna - Brăila şi Buzău - Brăila, tot pentru transport de până la 3,5 tone.

Liviu Dragnea la comandamentul de iarnă de la Guvern


Citeşte mai multe despre:   Stiri Buzau,   Liviu Dragnea