Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Contestatarii din PSD pregătesc ofensiva. Lider din teritoriu: Trebuie să mergem peste Dragnea. Aşa nu se mai poate! (VIDEO)

Contestatarii din PSD pregătesc ofensiva. Lider din teritoriu: Trebuie să mergem peste Dragnea. Aşa nu se mai poate! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 03 Noi 2018, 13:18
Contestatarii din PSD pregătesc ofensiva. Lider din teritoriu: Trebuie să mergem peste Dragnea. Aşa nu se mai poate! (VIDEO) Politică

Preşedintele PSD Piteşti, Cristian Gentea îngroaşă numărul contestatarilor lui Dragnea! Acţiunile tăticului din PSD îl scot din sărite pe liderul din teritoriu. Trebuie să mergem peste Dragnea! Așa nu se mai poate, a tunat Gentea la un eveniment.  Susţine că foarte mulţi membri ai PSD sunt nemulţumiţi de modul în care sunt luate deciziile de la centru. 

"Nu vreau să-i iau locul domnului Valeca, vreau să se înțeleagă asta, ci doar să spun că, dacă aș fi fost în locul dumnealui, aș fi luat toți parlamentarii de Argeș, m-aș fi dus la Dragnea și i-aș fi spus că așa nu se mai poate. Şi să îi spun: Bă uite dacă nu faci asta, noi nu mai votăm şi gata. Din păcate nu e normal să se întâmple aşa ceva, dar din păcate aici s-a ajuns. Am văzut că aşa fac alţii din alte judeţe", afirmă Cristiean Gentean, conform Argeş TV.

Președintele PSD Pitești, Cristian Gentea a avut o ieşire explozivă la un eveniment al partidului. Susține că foarte mulți membri ai PSD sunt nemulțumiți de modul în care sunt luate deciziile de la centru și, dacă ar fi în locul lui Șerban Valeca, liderul PSD Argeș, ar lua toți parlamentarii și ar merge peste Liviu Dragnea pentru a-i spune că așa nu se mai poate.

"Eu am vrut să mă duc cu dânsul de multe ori, dar nu m-a luat. Asta este! Mai avem şi chestia asta din alte vremuri ca să facem un cerc acolo în jurul şefului mare şi nu mai poţi să pătrunzi. Este greşeala noastra ca atunci când îi aduci aici pe cei de la Bucureşti, ne facem preş. Punem primarii să nu le pună întrebări comode şi cei de la Bucureşti pleacă zicând, da, la Arges e în regulă, ăştia sunt proşti şi noi rămânem cu problemele noastre şi nu ni le va rezolva nimeni, niciodată", a precizat Gentean.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Liviu Dragnea,   Stiri Pitesti