Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dragnea, revoltat că nu s-a putut plăti taxa de pod de la Feteşti prin SMS. Va schimba iar premierul?

Dragnea, revoltat că nu s-a putut plăti taxa de pod de la Feteşti prin SMS. Va schimba iar premierul?

Un articol de: B1.ro - 02 Mai 2018, 09:25
Dragnea, revoltat că nu s-a putut plăti taxa de pod de la Feteşti prin SMS. Va schimba iar premierul? Foto: 9AM Politică

După George Soros, băncile, multinaționalele, Bruxelles-ul și patronii, lui Liviu Dragnea i-a cășunat și pe companiile de telefonie mobilă. Șeful PSD a susținut, marți seară, că e ”inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens“ pe Autostrada Soarelui să existe probleme cu sistemul de plată pentru taxa de pod de la Feteşti.

”Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, deoarece sistemul nu funcţionează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb şi eu, contractul dintre Compania de drumuri(CNAIR) şi operatorii de telefonie mobilă nu conţine şi nişte obligaţii de ambele părţi? Cetăţenii care nu au nicio vină nu trebuie protejaţi?“, a scris Dragnea, pe Facebook.  

Tot marți, Dragnea și-a făcut timp să le răspundă internauților, pe Facebook. Unuia dintre ei nu i-a venit să creadă că tocmai șeful PSD îi răspunde, așa că a promis o navetă de bere dacă i se demonstrează. Dragnea a demonstrat rapid cu un selfie, așa că internautul i-a răspuns că se va ține de cuvânt și-i va da berea. Drept reacție, internauții s-au invitat la sediul PSD, pe motiv că ”Dragnea dă micii!”. (Detalii AICI)
 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Stiri Fetești,   Autostrada Soarelui