Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dragomir: Cezar Preda a încălcat regulamentul Comisiei SRI. Se impune arestarea sa preventivă

Dragomir: Cezar Preda a încălcat regulamentul Comisiei SRI. Se impune arestarea sa preventivă

Un articol de: - 04 Oct 2017, 23:05
Dragomir: Cezar Preda a încălcat regulamentul Comisiei SRI. Se impune arestarea sa preventivă Politică

Daniel Dragomir l-a acuzat pe deputatul PNL Cezar Preda că a încălcat regulamentele Comisiei de control a SRI când a vorbit despre cele discutate în cadrul acesteia și că a comis o serie de infracțiuni ce aduc atingere respectării secretului de stat. Fostul colonel SRI a insistat că liberalul nu trebuia să discute public deoarece tot ce a vorbit el în fața membrilor comisiei are caracter de secret de stat.

”Statul paralel lucrează în continuare, prin uneltele sale, inclusiv cele din culoarul politic. Domnul deputat Cezar Preda a încălcat regulamentele comisiei și a comis o serie de infracțiuni care aduc atingere respectării secretului de stat care guvernează  audierile din comisie. Eu mă aflu sub jurisdicția Comisiei Parlamentare de Control a SRI, tot ceea ce am declarat la audieri are caracter secret de stat”, a scris Dragomir, pe blogul său.

Acesta a mai precizat că încălcarea legii care este cea mai gravă este chiar prezența lui Preda în comisie și în Parlament și că va sesiza Comisia de Control cu privire la aceste încălcări ale legii.

Dragomir a mai scris că se impune chiar arestarea preventivă a deputatului PNL: ”Se impune sesizarea de urgență a Parchetului General cu privire la infracțiunile grave comise public de domnul deputat. Se impune chiar ridicarea imunității acestuia și reținerea și arestarea să preventivă. Faptele extrem de grave comise aduc atingere lucrărilor comisiei și induc în opinia publică temerea că oricine poate ieși public cu declarații din interiorul unor ședințe secrete”.

Fostul colonel SRI a mai scris că, în opinia sa, Cezar Preda a ieșit public la declarații pentru a-i avertiza pe Coldea și pe Dumbravă despre declarațiile lui din cadrul audierilor.

Citeşte mai multe despre:   Daniel Dragomir,   Cezar Preda