Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dumitru Buzatu sare în apărarea lui Niculae Bădălău: ”A fost sancționat deja. Mai departe de atât ce să facem? Să-l ducem la pușcărie?”

Dumitru Buzatu sare în apărarea lui Niculae Bădălău: ”A fost sancționat deja. Mai departe de atât ce să facem? Să-l ducem la pușcărie?”

Un articol de: Redacția B1.ro - 02 Dec 2019, 15:38
Politică

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, sare în apărarea lui Niculae Bădălău după ce acesta a insinuat că majoritatea cetățenilor români de peste hotare sunt reprezentanți de femei de moravuri ușoare.

Social-democratul a declarat, într-o intervenție televizată, că șeful de la PSD Giurgiu a fost sancționat deja. ”Mai departe de atât ce să facem? Să-l ducem la pușcărie?”, a susținut acesta.

”Ideea este că el a fost sancționat deja. Dacă vreți să-l ducem și la pușcărie, atunci sigur că trebuie să vedem dacă are o conotație penală acest tip de exprimare. Trebuie să acceptăm că el a fost sancționat prin însăși luările de poziții, și eu cred că a și înțeles omul lucrul acesta atunci când și-a cerut scuze și a recunoscut că a fost o greșeală tipul acesta de exprimare. Mai departe de atât ce să facem?”, a declarat Dumitru Buzatu, la Digi 24.

„Eu sunt creștin ortodox și mă bucur foarte mult când văd că unii dintre colegi au poziții dintre acestea radicale împotriva altor colegi, dar am foarte mari îndoieli în legătură cu bunele lori intenții, pentru că eu știu că parabolă biblică spune că să dea cu piatră ăla care nu a greșit niciodată, ori colegii noștri, dintre care unii au greșit, acum îi văd pe unii că sunt cei mai îndreptățiți, sau se cred cei mai îndreptățiți să ceară tot felul de sancțiuni. Cred că este bine să conștientizăm faptul că toți putem greși, cred că este bine să recunoaștem lucrul acesta, cred că este bine să și regretăm unele greșeli pe care le facem sau toate greșelile pe care le facem și ulterior să avem o atitudine de îndreptare. Pentru că fiecare după cum se va strădui să se corecteze, în felul acesta să îl apreciem, să capete aprecierea noastră după aceea”, a mai spus Dumitru Buzatu. 

Bădălău apare într-o înregistrare în care spune că doar o mică parte dintre românii din străinătate sunt ”legali”, iar resul sunt ”fetele alea de le duc ăștia”.

 
Loading...