Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică "Dumneata ești un nebun. Din acest moment este nul votul tuturor". Scandal între PNL-iști și PSD-iști la alegerea președintelui CJ Bihor (VIDEO)

"Dumneata ești un nebun. Din acest moment este nul votul tuturor". Scandal între PNL-iști și PSD-iști la alegerea președintelui CJ Bihor (VIDEO)

Un articol de: - 28 Iun 2016, 12:21
"Dumneata ești un nebun. Din acest moment este nul votul tuturor". Scandal între PNL-iști și PSD-iști la alegerea președintelui CJ Bihor (VIDEO) Politică

Scandal la alegerea președintelui CJ Bihor. Spiritele s-au încis la distribuirea buletinelor de vot. PNL a contestat faptul că buletinele de vot ar fi fost împărțite înainte de a se intra la vot, și că, astfel, unii membri au PSD ar fi votat înainte să intre în cabină.

Scandalul a luat amploare după ce Pasztor Sandor, unul dintre candidații la șefia Consiliului Județean Bihor, și-a arătat buletinul de vot.

“Domnul Pasztor, din acest moment este nul votul tuturor. Dumneata ești un nebun pentru că ți-ai arătat votul și ai încălcat legea", a spus un liberal.

În semn de protest, liberalii au părăsit sala de ședințe.

Cu toate că reprezentanții PNL au plecat, Pasztor Sandor a fost ales în funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor, scrie Vocea Transilvaniei.

Scandal la alegerea președintelui CJ Bihor

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bihor