Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică După PUPĂZA ROZ, îl avem și pe "TĂTICUL" Schwarzenegger de la PSD. Dragnea, către colegii de partid, după ce s-a întors din SUA: Daddy’s back! (VIDEO)

După PUPĂZA ROZ, îl avem și pe "TĂTICUL" Schwarzenegger de la PSD. Dragnea, către colegii de partid, după ce s-a întors din SUA: Daddy’s back! (VIDEO)

Un articol de: - 02 Iun 2017, 16:51
După PUPĂZA ROZ, îl avem și pe "TĂTICUL" Schwarzenegger de la PSD. Dragnea, către colegii de partid, după ce s-a întors din SUA: Daddy’s back! (VIDEO) Foto: Adevarul Politică

Jurnaliștii de la RISE Project au publicat vineri mai multe conversații interne purtate pe WhatsApp de liderii PSD, în perioada scandalului generat de controversata Ordonanță 13. (Detalii AICI)

Discuțiile relevă cum s-au organizat social-democrații și cum au plănuit ei organizarea unei contramanifestații de amploare, demers eșuat, ca reacție la protestele masive care au avut loc atunci în toată țara.

Dincolo de aceste informații, însă, dialogurile făcute publice arată și raporturile de putere din PSD și modul precis în care Liviu Dragnea și alți social-democrați importanți se adreseaza unul altuia.

În discuții se remarcă, de exemplu, afirmația prin care Liviu Dragnea și-a anunțat revenirea în țară, pe 19 ianuarie, de la ceremonia de instalare a lui Donald Trump.

”Pentru voi, am avut niște mega-întâlniri cu cercul zero din America (…) Daddy’s back!”, le-a scris Dragnea colegilor de partid pe grupul de WhatsApp denumit „Comunicatori PSD”.

Terminator - I'll be back

Jurnaliștii de la RISE Project au publicat vineri mai multe conversații interne purtate pe WhatsApp de liderii PSD, în perioada scandalului generat de controversata Ordonanță 13. Acestea relevă cum s-au organizat social-democrații și cum au plănuit ei organizarea unei contramanifestații de amploare, demers eșuat, ca reacție la protestele masive care au avut loc atunci în toată țara. (Detalii AICI)

Dragnea a cerut ca Mihai Chirica, primarul din Iași, să nu fie implicat în organizarea contramanifestației, pe motiv că este omul serviciilor. (Detalii AICI)Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Întrebat în legătură cu aceste dezvăluiri, Liviu Pleșoianu, unul dintre social-democrații care au participat la acele discuții, a avut o reacție halucinantă. El a susținut că protestele din ianuarie-februarie au fost o încercare de lovitură de stat pusă la cale de Noua Securitate, pe care a numit-o Hidra, la care au participat și români bine intenționați, dar prost informați. (Detalii AICI)

Gabriela Firea a reacționat la aceste dezvăluiri spunând că ele reprezintă doar o nouă încercare de denigrare a lui Liviu Dragnea. (Detalii AICI)
 

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Liviu Dragnea