Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Duşa: Nu pot să-mi permit să fac aprecieri legate de ce va face Curtea Constituțională

Duşa: Nu pot să-mi permit să fac aprecieri legate de ce va face Curtea Constituțională

Un articol de: - 19 Aug 2012, 14:48
Duşa: Nu pot să-mi permit să fac aprecieri legate de ce va face Curtea Constituțională Politică

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a declarat duminică că datele privind actualizarea listelor electorale sunt în curs de centralizare, menționând că nu îşi permite să facă aprecieri privind decizia pe care ar urma să o ia Curtea Constituţională în ceea ce privește referendumul.

Colegul meu Radu Stroe poate să facă orice declaraţie politică doreşte, este politician, este deputat, este liber să spună orice. Eu spun doar că imediat ce vom avea toate datele şi le vom ordona pe categorii de persoane care trebuiau operate în listele electorale până la data de 10 iulie, le vom transmite la Curtea Constituţionale, care le va analiza şi va lua o decizie. Nu pot să-mi permit să fac aprecieri legate de ce va face Curtea", a declarat Dușa la un post de televiziune, potrivit Mediafax.

Duminică, ministrul delegat al Administraţiei, Radu Stroe, a declarat că MAI a primit toate datele din teritoriu şi că acestea sunt în măsură să răstoarne verdictul Curții Constituţionale în ceea ce privește referendumul.

Citeşte mai multe despre:   Mircea Dusa,   Curtea Constitutionala,   referendum,   liste electorale,   MAI