?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ecaterina Andronescu: Există varianta ca primul semestru al anului școlar să se încheie înainte de sărbătorile de iarnă

Ecaterina Andronescu: Există varianta ca primul semestru al anului școlar să se încheie înainte de sărbătorile de iarnă

Un articol de: B1.ro - 12 Feb 2019, 18:26
Politică

Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, a declarat, marți, că există varianta ca primul semestru al anului școlar să se încheie înainte de sărbătorile de iarnă, dar fără micșorarea vacanței, potrivit Agerpres.

„Nu vreau niciodată, prin nicio măsură pe care o voi lua, să bulversez sistemul de învăţământ, dar aş vrea să nu mai creăm probleme acestui sistem, iar ceea ce a fost în acest an (...), vacanţa de iarnă începe în 21 decembrie, se termină în 11 sau 12 ianuarie, deci trei săptămâni de vacanţă, două săptămâni de şcoală şi pe urmă iar vacanţă. Dacă reuşim să găsim o formulă să nu micşorăm vacanţele şi să încheiem semestrul înainte de vacanţă de iarnă, atunci probabil asta ar trebui să facem", a afirmat Andronescu la Parlament, după dezbaterile din Comisiile reunite de buget-finanţe pe tema bugetului alocat ministerului în anul 2019.

Publicația notează că, atunci când a fost întrebată dacă încheierea primului semestru al anului şcolar înaintea sărbătorilor de iarnă este o variantă, ministrul a răspuns: „Da, dar fără să micşorăm vacanţa". 

Citeşte mai multe despre:   ecaterina andronescu,   ministerul educatiei nationale
 
 
 
Loading...