Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ecaterina Andronescu: Robert Negoiță e potrivit să continue proiectele PSD București și să ducă organizația mai departe

Ecaterina Andronescu: Robert Negoiță e potrivit să continue proiectele PSD București și să ducă organizația mai departe

Un articol de: - 10 Sep 2015, 19:20
Ecaterina Andronescu: Robert Negoiță e potrivit să continue proiectele PSD București și să ducă organizația mai departe Foto: dcnews.ro Politică

Ecaterina Andronescu, încă președinte al organizației PSD București, îl consideră potrivit pe Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, pentru a ocupa această funcție și pentru a duce mai departe proiectele filialei bucureștene a social-democraților, informează Agerpres.

"Niciodată nu am fost de părere că funcția îl face pe om, ci dimpotrivă, am gândit că omul, prin ceea ce este el, (...) dă valoare funcției pe care o gestionează într-un moment sau altul. (...) De aceea, vreau să vă spun că, în momentul în care am aflat că dl primar al sectorului 3 (Robert Negoiță — n.r.) dorește să candideze pentru funcția de președinte la organizația de București, am considerat că este potrivit și prin votul dvs sper ca astăzi să îl încurajăm să deseneze aceste proiecte ale organizației și să ducă organizația mai departe", a susținut Andronescu, în cadrul Conferinței Organizației PSD din Capitală.

Ecaterina Andronescu a mai precizat că va rămâne implicată în activitatea organizației pe care a condus-o: ”eu rămân așa cum am fost mereu, un om cu dedicație publică (...), un om cu disponibilitate față de cei care au probleme ce trebuie rezolvate, un om care nu știe să spună "nu mă implic"”.

Organizația PSD București își alege joi președintele, Robert Negoiță fiind singurul care și-a anunțat candidatura. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Stiri Bucuresti