Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu au plecat de la Congresul PSD: E un simulacru, se votează de la 13.30

Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu au plecat de la Congresul PSD: E un simulacru, se votează de la 13.30

Un articol de: - 10 Mar 2018, 17:02
Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu au plecat de la Congresul PSD: E un simulacru, se votează de la 13.30 Politică

Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu au plecat de la Congresul PSD, nemulțumiți pentru că nu li s-a permis să-şi ţină discursurile de susţinere a candidaturilor. Bănicioiu susține că votul de la Congresul PSD a început încă de la ora 13.30, deși abia începuseră discursurile, precizând că este vorba despre un simulacru de congres. 

”Acest congres a fost făcut în primul rând pentru a reechilibra balanţa de gen în PSD. Tocmai asta am vrut să fac, am vrut să cedez candidatura doamnei Andronescu. Şi Liviu Dragnea ar trebui să-i cedeze funcţia de preşedinte doamnei Dăncilă. (...) Probabil că decizia de a crea acest simulacru s-a luat după victoria de ieri din CEx. Acum, când s-a terminat congresul, cică ne anunţăm candidaturile pe scenă. E comic”, a spus Bănicioiu. 

În acest context, Ecaterina Andronescu a anunțat că atât ea, cât și Bănicioiu au decis să se retragă din cursa pentru funcția de președinte executiv. 

”Am hotărât să plecăm, pentru că modul în care au fost gândite procedurile şi faptul că sunt pe poziţia 20 şi voturile deja s-au dat, ar fi absolut inutil. Am decis să ne retragem, viaţa merge înainte”, a declarat Andronescu. 
 

Citeşte mai multe despre:   Ecaterina Andronescu,   Nicolae Banicioiu,   Congres PSD