Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ce spunea Elan Schwartzenberg, în EXCLUSIVITATE pentru B1 TV, despre complexul lui Radu Mazăre din Madagascar: "Am acceptat achiziția și construcția resortului" / "Se află pe proprietatea mea! M-am gândit să mă duc să-l arestez!" (VIDEO)
Exclusiv

Ce spunea Elan Schwartzenberg, în EXCLUSIVITATE pentru B1 TV, despre complexul lui Radu Mazăre din Madagascar: "Am acceptat achiziția și construcția resortului" / "Se află pe proprietatea mea! M-am gândit să mă duc să-l arestez!" (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 21 Mai 2019, 11:46
Politică

Elan Schwartzenberg a declarat, într-un interviu din februarie 2018 pentru B1 TV, că resortul de lux în care stătea, la acea vreme, Radu Mazăre în Madagascar, era, de fapt, al lui. Omul de afaceri a precizat, într-un interviu acordat jurnalistei Sorina Matei, că i-a trimis mai multe sume de bani lui Radu Mazăre pentru construcția acelui resort. Schwartzenberg chiar a glumit spunând că dacă tot Mazăre e pe proprietatea sa, se va duce să-l aresteze. 

”Cu frații Mazăre fac afaceri de la Revoluție. Eu aveam o consignație în Iași, ei aduceau marfă, apoi ne-am ocupat de publicitate, vindeam împreună pachete publicitare, apoi el ajunge primar și primul lucru pe care-l face - mărește prețul la panouri și taie unele că nu îi plăceau estetic.

La un moment dat, frații Mazăre au fost în Brazilia, Madagascar și alte locuri și mi-au făcut propuneri de investiții. Pe două le-am acceptat: am finanțat 30 de ha plajă în Brazilia, proprietatea mea, am acceptat achiziția și construcția resortului din Madagascar. În ambele, pentru că le-au identificat și se ocupă de management, au un mic procent. Sunt acte notariale făcute acu 7 - 10 - 15 ani.

Eu am trimis în contul fraților Mazăre 175 000 de euro, în diverse tranșe, care n-au legătură cu bani primiți de la Avi Morgenstern. Eu în viața mea nu am primit 175 000 de euro de la Avi, pe care să i le fi trimis lui Mazăre.

În 2011 am primit mult mai mulți bani, poate un milion, poate peste de la Avi pentru diverse servicii prestate, iar fraților Mazăre le-am dat bani în cu totul alte condiții, sume și termeni, pentru finanțarea resortului din Madagascar”, declarase Elan Schwartzenberg, în februarie 2018, pentru B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Afaceristul a insistat că i-a dat bani lui Mazăre pentru a construi resortul din Madagascar, nu pentru complexul social din Constanța.

"Sorina Matei: Sunteți proprietarul complexului?

Elan Schwartzenberg: Da.

Sorina Matei: Deci domnul Mazăre se află acum pe proprietatea dumneavoastră?

Elan Schwartzenberg: Da, m-am gândit să mă duc să-l arestez!"

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   elan schwartzenberg,   radu amzare,   radu mazare,   madagascar
 
 
 
Loading...