Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Elena Stoica (PSD): „Mă gândesc la crearea centrelor regionale pentru handicapați și la stimularea acestor persoane în vederea căutării unui loc de muncă. Zic prostii?”

Elena Stoica (PSD): „Mă gândesc la crearea centrelor regionale pentru handicapați și la stimularea acestor persoane în vederea căutării unui loc de muncă. Zic prostii?”

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 02 Dec 2020, 22:55
Elena Stoica (PSD): „Mă gândesc la crearea centrelor regionale pentru handicapați și la stimularea acestor persoane în vederea căutării unui loc de muncă. Zic prostii?” Foto: Elena Stoica / Facebook Politică

Elena Stoica, inginer de profesie, se află pe lista candidaților PSD Vrancea la Camera Deputaților. Ea a susținut că unul dintre proiectele pe care vrea să le pună în aplicare este „crearea centrelor regionale pentru handicapați și la stimularea acestor persoane în vederea căutării unui loc de muncă”. 

Social-democrata a precizat că i-a venit ideea după ce a constatat că „aceste persoane cu handicap nu își caută loc de muncă”.

Întrebată de jurnaliștii Recorder care e primul proiect de lege pe care vrea să-l propună în Parlament, candidata PSD a răspuns: „Mă gândesc la crearea centrelor regionale pentru handicapați și la stimularea acestor persoane în vederea căutării unui loc de muncă. Am constatat că aceste persoane cu handicap nu își caută loc de muncă. Probabil că ei au niște indemnizații speciale și nu știu în ce măsură îi interesează. Eu vreau să găsim o soluție prin care să identificăm aceste persoane cu handicap, să fie într-o bază de date. Să-i identificăm noi și să-i stimulăm, în ideea de a-și găsi un loc de muncă”. 

Apoi a avut și ea două întrebări pentru jurnaliști: „Ce părere aveți de mine? Zic prostii?”.

Elena Stoica se laudă că este inginer, cu o experiență de 35 de ani în domeniul industriei ușoare și 27 de ani de activitate în domeniul privat. „Am acum o fabrică de confecții destinate exportului cu un număr de 350 de salariați”, a precizat ea. Social-democrata ar cunoaște trei limbi străine: engleză, franceză și italiană.

Citeşte mai multe despre:   Elena Stoica,   PSD,   candidat PSD,   handicapati,   locuri de munca,   discriminare,   persoane cu dizabilitati