Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Elena Udrea: Au fost închiriate toate microbuzele și autobuzele pentru 2 noiembrie. Se pregătește turismul electoral

Elena Udrea: Au fost închiriate toate microbuzele și autobuzele pentru 2 noiembrie. Se pregătește turismul electoral

Un articol de: - 24 Oct 2014, 17:22
Elena Udrea: Au fost închiriate toate microbuzele și autobuzele pentru 2 noiembrie. Se pregătește turismul electoral Foto: B1 TV Politică

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că toate microbuzele și autobuzele companiilor mari din România au fost închiriate pentru datele 2 și 16 noiembrie, lucru care arată că se pregătește turismul electoral.

”Constat declarații ale liderilor PSD și PNL identice. Consideră că dosarul fraudei la referendum nu trebuie să continue. Ei cred că justiția trebuie să se facă când e în avantajul lor. În cazul PSD și PNL există tentația de a frauda votul”, a spus Udrea.

”Acest moment în dosarul fraudei la referendum este important ca semnal pentru cei care se pregătesc să fraudeze și alegerile din 2 și 16 nov 2014”, a precizat ea.

”Au fost închiriate toate autobuzele și microbuzele pentru data de 2 și 6 noiembrie. Asta arată că se pregătesc două weekenduri de masiv turism electoral. Vom urmări ceea ce se întâmplă și pregătirle care se fac. Vom devoala fraudarea alegerilor pe care doresc să o pună în practică”, a susținut președintele PMP.

Udrea: Toate microbuzele au fost închiriate pentru 2 noiembrie


Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea