Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Elena Udrea, despre legea pensiilor speciale: Momentul este foarte prost pentru o astfel de inițiativă. Parlamentul are o imagine proastă, nu e nevoie să punem gaz pe foc

Elena Udrea, despre legea pensiilor speciale: Momentul este foarte prost pentru o astfel de inițiativă. Parlamentul are o imagine proastă, nu e nevoie să punem gaz pe foc

Un articol de: - 01 Oct 2015, 10:30
Elena Udrea, despre legea pensiilor speciale: Momentul este foarte prost pentru o astfel de inițiativă. Parlamentul are o imagine proastă, nu e nevoie să punem gaz pe foc Politică

Elena Udrea a comentat joi, pe Facebook, subiectul pensiilor speciale pentru parlamentari, susținând că a fost ales un moment nepotrivit pentru o astfel de inițiativă.

”M-am informat și am aflat că este vorba de mai vechea propunere legislativă retrimisă de Iohannis în Parlament cu două obiecții, nu de fond!!!, care acum parcurge procedura legală înainte de a fi supusă din nou votului. Deci ea a mai trecut o dată în iunie prin Legislativ”, a notat fostul ministru al Turismului.

Udrea este de părere că, în contextul în care Parlamentul României are o imagine foarte proastă, nu ar trebui ca aleșii să pună gaz pe foc cu o inițiativă de acest fel.

”Părerea mea este că momentul este foarte prost pentru o astfel de inițiativă, care are nevoie să fie înțeleasă și acceptată de majoritatea populației. Or, cu un Parlament având o imagine atât de proastă, indiferent dacă pe drept sau nu, o acțiune generatoare de privilegii, este dezastruasă pentru politicieni. Înainte chiar de a vedea argumentele Legii și experiențele celorlalte țări europene în speță, pot spune că nu avem nevoie acum de a da apă la moară, de a pune gaz pe foc etc., confirmându-i cu aceasta inițiativă pe cei care încearcă sa anihileze clasa politica românească”, a atras atenția Elena Udrea.

Fostul lider al PMP a mai precizat că Legislativul trebuie să recapete încrederea cetățenilor, iar în acest sens este nevoie de luarea unor decizii în folosul țării și al cetățenilor.

”Parlamentul României trebuie să își recapete încrederea de care ar fi normal să se bucure, gândindu-ne că acolo ajung cei aleși de popor. Pentru aceasta este necesar să se mobilizeze și să își asume rolul de singur for reprezentativ, de putere legislativă, acționând curajos, luând decizii majore în folosul țării și al cetățenilor. Dacă nu vom reuși să convingem oamenii că nu suntem acolo pentru interesele noastre, vom fi responsabili istoric pentru distrugerea democrației, a cărei existență Parlamentul o confirmă și o apără în același timp”, a conchis Elena Udrea.

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea,   pensii speciale,   Parlamentul Romaniei,   cetateni