Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Elena Udrea și-a lansat programul electoral sub sloganul ”România frumoasă” (VIDEO)

Elena Udrea și-a lansat programul electoral sub sloganul ”România frumoasă” (VIDEO)

Un articol de: - 02 Oct 2014, 12:24
Elena Udrea și-a lansat programul electoral sub sloganul ”România frumoasă” (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, și-a lansat, joi, programul electoral penru alegerile din noiembrie, sub sloganul ”România frumoasă”.

”Eu nu spun că oamenii de bună credință se află într-un singur loc. Sunt peste tot, nu au culoare politică și ar trebui să punem toți umărul să ridicăm România. Voi fi un președinte puternic și implicat, nu voi sta să mă uit cum țara este făcută praf. România are nevoie de un președinte care să fie capabil să ridice. România are nevoie de un președinte al cărui singur obiectiv să fie să slujească poporul. Avem nevoie de un președinte care să iubească oamenii acestei țări și să fie capabil să pună la aceeași masă pe toți aceia despărțiți de viziuni și atitudini, un președinte capabil să construiască”, a declarat Elena Udrea.

”Acestei țări îi lipsesc mai puțin ideile, proiectele, îi lipsesc oamenii capabili să pună în practică proiectele. Avem nevoie de oameni care să poată mișca România înainte. Am lăsat în urma mea peste 6.000 de proiecte care au dezvoltat această țară. Mă voi lupta pentru a avea un Guvern capabil să pună în practică o viziune de țară. Acestei țări i-a lipsit viziunea liderilor care au condus-o. România a avut o viziune doar în ultimii 10 ani. Altfel s-a acționat pompieristic. România are nevoie de oameni care să creadă într-o viziune și să o pună în practică”, a mai spus candidatul PMP.

”Îmi voi dedica tot timpul și energia construcției României frumoase. Sunt cel mai bun candidat din această competiție. România nu va avea de ales idealul de președinte. România are nevoie de un model de președinte capabil să construiască. Este mult de făcut cu această țară. Eu am demonstrat că pot să edific lucrurile, că pot să las în urma mea lucruri concrete făcute pentru oameni. Vă asigur că voi fi cel mai bun președinte al României”, a subliniat ea.

Elena Udrea și-a lansat programul electoral


Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea