Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Elena Udrea: Tandemul Vasile Blaga- Mihai Răzvan Ungureanu ar putea recâştiga încrederea electoratului

Elena Udrea: Tandemul Vasile Blaga- Mihai Răzvan Ungureanu ar putea recâştiga încrederea electoratului

Un articol de: B1 TV - 29 Iun 2012, 13:28
Elena Udrea: Tandemul Vasile Blaga- Mihai Răzvan Ungureanu ar putea recâştiga încrederea electoratului Politică

Guvernul USL nu are nicio soluţie,  susţine deputatul PDL Elena Udrea. Şi asta pentru că, în opinia acesteia, nu există altă variantă decât reducerea cheltuielilor bugetare, o guvernare cu costuri pentru populaţie, şiprin urmare, oamenii vor da din nou credit pentru PDL.  În plus, Elena Udrea spune că tandemul Vasile Blaga- Mihai Răzvan Ungureanu ar putea recâştiga încrederea electoratului.

Elena Udrea susţine că echipa lui Vasile Blaga are mandatul de a ridica partidul până în noiembrie 2012.

„Poate fi un tandem de succes Blaga - MRU, există un electorat de centru care nu s-a simţit reprezentat de nicio formaţiune politică, un electorat de dreapta dezamăgit de PNL care şi-ar găsi un reprezentant într-o platformă de centru -dreapta cu un lider ca MR Ungureanu având alături un om cu o experienţă bogată ca Vasile Blaga”, a declarat Udrea pentru Gândul.

Elena Udrea spune că rezultatul la alegerile locale din 10 iunie a reprezentat un vot de sancţiune pentru PDL şi nu un vot pentru USL.

Ţinând cont de greşelile pe care le face USL, populaţia aşteptă măriri de salarii, pensii şi nu se întâmplă nimic, PDL ar putea să recâştige încrederea electoratului.

„Guvernul USL nu are nicio soluţie, oamenii îşi vor da seama, că nu se măresc salariile, pensiile. Nu există altă variantă decât reducerea cheltuielilor bugetar, o guvernare cu costuri pentru populaţie, şi va da din nou credit pentru PDL”, a mai spus deputatul

Elena Udrea intenţionează să candideze la alegerile parlamentare în colegiul unde este deja deputat.

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea,   Vasile Blaga,   Mihai Răzvan Ungureanu,   PDL,   incredere,   Udrea