Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică ELEVII ÎȚI CER SĂ VOTEZI: ''Eu nu pot să merg la vot, poate tu poți'' / ''Dacă pentru tine nu contează, fă-o pentru mine!'' (VIDEO)

ELEVII ÎȚI CER SĂ VOTEZI: ''Eu nu pot să merg la vot, poate tu poți'' / ''Dacă pentru tine nu contează, fă-o pentru mine!'' (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 24 Mai 2019, 15:24
ELEVII ÎȚI CER SĂ VOTEZI: ''Eu nu pot să merg la vot, poate tu poți'' / ''Dacă pentru tine nu contează, fă-o pentru mine!'' (VIDEO) Politică

Elevii din mai multe județe îndeamnă populația să iasă la vot duminică, atunci când se desfășoară alegerile europarlamentare, dar și referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis, notează newsweek.ro.

Într-un videoclip postat pe „Forum Apullum”, mai mulți elevi de 15-16 ani susțin că ar vrea să rămână în țară, iar pentru asta cei mari trebuie să le decidă viitorul, mergând la votul. Cei care au deja 18 ani spun că vor vota.  

ELEVII ÎȚI CER SĂ VOTEZI: ''Eu nu pot să merg la vot, poate tu poți'' / ''Dacă pentru tine nu contează, fă-o pentru mine!''

Și Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare a publicat un îndemn la vot: ”Este nu doar dreptul, ci și datoria ta să mergi la vot și să contribui la viitorul nostru. (...) Te trimitem la vot pentru cei peste 45 000 de copii care au unul sau ambii părinți plecați în străinătate (conform unui raport al ISJ-urilor din ianuarie 2018). Un copil care crește fără părinți și fără educație este un copil «fără viitor» . Dacă vrei să-i oferi unul, du-te la vot!”.

Consiliul Județean al Elevilor Maramureș a postat: ”Fii chiar tu cel care contribuie la binele copiilor tăi și du-te la vot pe 26 mai”. 

Citeşte mai multe despre:   Forum Apullum